Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Peretii mobili - solutia perfecta pentru compartimentari temporare

Peretii mobili - solutia perfecta pentru compartimentari temporare

Divizarea eficienta a spatiului din diferite sali, de cele mai multe ori, presupune o mai mare flexibilitate. Indiferent daca cerinta este de a compartimenta temporar o zona de intalniri, de reuniuni, de conferinte sau alte evenimente, ori pur si simplu pentru a crea spatii suplimentare dintr-un spatiu mare, pereti mobili sunt solutia perfecta si cea mai apreciata.

 

Peretii mobili integrati de Wallrite ofera o perspectiva dinamica, astfel noi oferim de la proiectarea sistemului de baza la integrarea si serviciile adiacente astfel incat sa fim siguri ca solutia de compartimentare mobila implementata satisface toate nevoile dumneavoastra. Am instalat aceste sisteme in scoli si universitati, cabinete, birouri, training si formare continua, sali de conferinta, showroom-uri sau spatii de prezentare, hoteluri si restaurante etc.

 

Pentru a veni in intampinarea fiecarei cerinte si dorinte, avem o gama extinsa de pereti mobili, precum:

 

Calitatea este cea care ne recomanda!

 

Calitatea peretilor este data si de toate proiectele pe care le-am avut si le avem deoarece aceste sisteme nu s-au deteriorat nici dupa terminarea garantiei. Proiectul tau este prioritatea noastra, gandeste-te la posibilitati si nu la limite!

 

Te asteptam sa ne provoci!

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
WALLRITE