Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Penetron impermeabilizează un complex de locuințe de lux din Singapore

Complexul rezidențial W Residences din Sentosa Cove, Singapore, face parte dintr-un proiect de lux care încorporează puncte de vânzare cu amănuntul, un hotel de clasă mondială și locuințe private sub brandul "W" al Starwood.
Penetron impermeabilizează un complex de locuințe de lux din Singapore
Wikimedia Commons

Pentru impermeabilizarea acestui complex a fost utilizat PENETRON ADMIX, care asigură o protecția permanentă a 10.500 m3 de beton. Toate îmbinările de construcție au fost sigilate cu 7.600 m de cordon bentonic expandabil in contact cu apa, de tip PENEBAR SW-55. Zona de 24.000 mp a fost impermeabilizata cu PENESEAL PRO - sigiliu lichid pentru beton.

Penetron Admix este un ciment portland, integral cristalin, care face ca betonul sa devina impermeabil si il protejaza de deteriorarea provocata de condițiile de mediu dure, fără sa fie nevoie ca ulterior sa se facă hidroizolarea sa. Citeste mai mult aici.

Peneseal PRO este un sigiliu lichid izolator aplicat prin pulverizare, ce formează o barieră sub suprafaţă care protejează betonul împotriva pătrunderii apei şi sigilează fisurile existente cu o dimensiune de până la 2mm. Citeste mai mult aici.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România