Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pardoselile Wicanders Hydrocork dețin clasificarea UPEC

Pardoselile Wicanders pot fi utizate deja in santiere cu clasificare UPEC in Franta. Organizatia CSTB a elaborat documentul tehnic de aplicare pentru colectia Hydrocork care permite utilizarea acesteia in santiere U3P3E2C2.
Pardoselile Wicanders Hydrocork dețin clasificarea UPEC
Aceasta certificare reprezinta accesul in proiecte pubice in Franta (cum ar fi scoli, gradinite, spitale sau birouri administrative), dar si in hoteluri si birouri de mari dimensiuni.

Legislatia franceza solicita aceasta clasificare pentru toate produsele care urmeaza sa fie utilizate in cladirile publice.Wicanders poate utiliza colectia Hydrocork in toate aceste amplasamente. Hydrocork,lansat in2015, reprezinta o solutie de placare a pardoselilor care are in compozitie un strat de pluta care asigura confort in timpul mersului si reducerea zgomotului, fiind in acelasi timp si impermeabil.

Finisat cu un strat de uzura de 0,55mm, poate fi folosit inclusiv in spatii comerciale cu trafic intens. Hydrocork reprezinta solutia ideala pentru orice tip de spatiu, rezidential sau comercial, fiind si foarte simplu de instalat.

Hydrocork a fost utilizat in spatii cu trafic (cum ar fi hoteluri si birouri) in toatalumea. Acest suport a permis produsului sa cucereasca increderea birourilor de arhitectura in Franta si a ajutat in pozitionarea acestuia intr-o maniera stabila si durabila in piata de specialitate.

Ce este UPEC?
U: Rezistenta la uzura
P: Rezistenta la intepare
E: Rezistenta la apa
C: Rezistenta la patare si produse chimice

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CORKLINE