Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

De ce să alegi pardoselile din plută

Pluta este mai mult decat o materie prima sustenabila. Ea asigura si multiple caracteristici de confort. Structura sa de fagure contine milioane de celule pline cu aer ceea ce explica proprietatile sale unice.


De ce să alegi pardoselile din plută

CONFORT

Liniste
Pluta este un absorbant fonic extrem de eficient deoarece celulele sale functioneaza ca un izolator fonic. Comparand zgomotul mersului intre pluta si laminatul, testele confirma ca pardoselile din pluta inregistreaza un rezultat exceptional reducand zgomotul pasilor cu pana la 53%.

Izolatie termica naturala
Proprietatile naturale de izolatie termica a pardoselilor din pluta le fac eficiente energetic oferind o atingere placuta, chiar si descult, si o temperatura optima pe parcursul intregului an care contribuie la o stare generala de confort.

 

De ce să alegi pardoselile din plută

SANATATE

Confort in timpul mersului
Deoarece amortizeaza impacturile si ofera confort tactil, pluta este in mod particular potrivita echilibrului si bunastarii organismului uman. Flexibilitatea naturala a materialului genereaza confort in miscare si satisfactie, diminuand impactul asupra corpului prin reducerea tensiunii din incheieturi.Calitatea aerului interior
Pardoselile din pluta corespund celor mai stricte standarde de calitate a aerului interior fiind testate la peste 2.000 de potentiale substante chimice.

De ce să alegi pardoselile din plută

PERFORMANTA

Rezistenta la impact
Elasticitatea si compresibilitatea plutei ii permit sa se adaptez la presiune. Cand este comprimata, nu-si pierde flexibilitatea, revenindu-si la forma si volumul initial fara sa se deterioreze.

Proiectat sa performeze
Pardoselile din pluta Amorim sunt proiectate sa reziste in celor mai dure conditii, mereu cu o stabilitate incredibila si performanta exceptionala.

De ce să alegi pardoselile din plută
SUSTENABILITATEInsiprate din natura, pardoselile din pluta reprezinta un echilibru unic intre creatie si protejarea mediului inconjurator.


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CORKLINE