Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pardoselile supraînalțate - soluții utile pentru clădiri moderne

Proiectate inițial pentru a răspunde unor nevoi specifice centrelor de date și gândite ca o rezolvare pentru mascarea cablurilor și a sistemelor de răcire, pardoselile supraînălțate s-au dovedit a fi o soluție ideală de amenajare a noilor clădiri moderne.
Pardoselile supraînalțate - soluții utile pentru clădiri moderne

Astăzi le găsim frecvent utilizate pentru construirea spațiior interioare a clădirilor de birouri, sălilor de spectacole, showroom-urilor sau sălilor de conferițne și în general în realizarea spațiilor de lucru unde sunt necesare diverse instalații sau cabluri, astfel încăt accesul la acestea să fie posibil oricând este nevoie. În plus, montarea pardoselilor supraînalțate oferă soluții și pentru conceperea unor sisteme de ventilație.

Sistemul de pardoseli tehnice supraînălțate este compus din panouri modulare (600 x 600 cm), montate pe o structură specială din oțel, disponibilă în diferite tipologii, înălțimi, dimensiuni (piedestale reglabile, traverse).

Concepute pentru a fi instalate în clădiri noi sau renovate (birouri, bănci, aeroporturi, mall-uri, aule și săli de conferințe, hoteluri, școli, restaurante, cantine și spitale), pardoselile tehnice diferă de sistemele tradiționale, prin viteza de instalare, funcționalitate, securitate, flexibilitate și confort, oferind totodată soluții de amenajare prin gamă diversă de finsaje.

Acoperirea panourilor Quattro (W40 si DB) se face din fabrică, pe fața pedonabilă, cu o gamă foarte variată de finisaje: PVC, HPL, LINOLEUM, CAUCIUC, CERAMICĂ, LEMN, PIATRĂ NATURALĂ, deoarece QUATTRO colaborează cu principalii producatori de acest tip de acoperitori de pardoseala de pe piață.

Pentru proiecte mai sofisticate, unde arhitecții, beneficiarii sau utilitatea clădirii, impun soluții deosebite, panourile pot fi acoperite și cu alte finisaje, la cerere sau furnizate de aceștia, asigurând astfel, libertate de proiectare și design.

Pardoselile supraînalțate - soluții utile pentru clădiri moderne
Pardoselile supraînalțate - soluții utile pentru clădiri moderne

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE
Lucru în România