Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pardoselile supraînălțate Quattro Pavimente - beneficii practice și estetice

Combinand designul si performanta cu instalarea rapida, pardoseala suprainaltata Quattro Pavimente reprezinta o solutie moderna si eficienta de amenajare a cladirilor de birouri si nu numai.
Pardoselile supraînălțate Quattro Pavimente - beneficii practice și estetice
Sistemele de pardoseli tehnice suprainaltate Quattro asigura flexibilitate si functionalitate, fiind compuse din panouri modulare cu dimensiunea de 600 x 600 cm, montate pe o structura speciala de otel de diferite tipologii, inaltimi si dimensiuni. Ele ofera astfel o solutie optima pentru amenajarea spatiilor cu necesitati majore de cablare si trafic intens, fiind extrem de utile pentru organizarea retelelor electrice, de date, telefonice, de iluminare, de ventilatie, de apa sau incalzire.

Montarea sistemelor de pardoseli suprainaltate face ca interventia pentru orice fel de lucrari de mentenanta, de remedieri, extinderi sau modificari sa fie foarte simpla. In plus, cu ajutorul sistemelor de pardoseli Quattro se elimina instalarea ascunsa in pereti a cablurilor, a tuburilor sau a oricaror alte conexiuni.

Spre deosebire de sistemele traditionale, pardoselile suprainaltate Quattro se monteaza simplu si rapid, raspunzant totodata exigentelor oricarui proiect: comportament la foc, incarcare si stabilitate, comportament electric / electrostatic, ventilatie, finisajul final al panourilor.

Varietatea designurilor de pardoseala Quattro respecta cele mai populare trenduri in materie de pardoseli: diferite esente de lemn, linoleum sau cauciuc, ceramica si diverse tipuri de piatra naturala. Acoperirea panourilor Quattro se face din fabrica, Quattro Pavimente colaborand cu principalii producatori de acest tip de acoperitori de pardoseala de pe piata, putand fi personalizate in functie de preferinte.
Pardoselile supraînălțate Quattro Pavimente - beneficii practice și estetice
Pardoselile supraînălțate Quattro Pavimente - beneficii practice și estetice

Quattro Pavimente Tehnice este primul producator din Romania si din Sud-Estul Europei de sisteme de pardoseli tehnice suprainaltate. Datorita fabricarii lor in Romania, precum si parcului auto propriu al producatorului, pardoselile tehnice suprainaltate au un timp de livrare foarte scurt, in orice punct al tarii, pentru ocrice comanda.

Contactati Echipa Quattro Pavimente Tehnice pentru orice intrebare legata de modul de montare si utilizare a pardoselilor suprainaltate.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE
Lucru în România