Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

PARCHET si PARDOSELI DIN PLUTA - un adevarat miracol al naturii

PARCHET si PARDOSELI DIN PLUTA - un adevarat miracol al naturii

TEMPERATURĂ OPTIMĂ A PARDOSELEI

Proprietătile unice de izolator termic ale plutei oferă o temperatură optimă la nivelul pardoselei pe toată durata anului, asigurând o ambiantă mai caldă şi mai confortabilă cu economii de costuri la energie.

IZOLATOR FONIC NATURAL

Proprietătile naturale ale plutei fac din ea un excelent izolator fonic. Absoarbe undele sonore care se transmit între şi din camere, creând un mediu calm şi liniştit în casa dumneavoastră.

PLĂCUT LA ATINGERE

Parchetul din plută este foarte confortabil în folosintă datorită flexibilitătii sale inerente şi naturale. Acest parchet este foarte plăcut la atingere, chiar şi cu piciorul gol, este destul de stabil pentru a reduce oboseala, oferind în acelaşi timp un confort unic în mişcare.

O ALEGERE SĂNĂTOASĂ

Caracteristicile de absorbtie a şocurilor reduc forta asupra picioarelor, incheieturilor, tălpilor şi spatelui dumneavoastră şi previn rănirea la căzături. În plus pluta are şi calităti anti-bacteriene, care o transformă într-un parchet prietenos din punct de vedere alergic.

REZISTENTĂ LA IMPACT

Celulele plutei sunt extrem de rezistente la rupere. Pluta are memorie naturală şi va reveni mereu la forma initială în urma impacturilor puternice, păstrând elasticitatea. Aceste proprietăti combinate cu un finisaj foarte rezistent la uzură, creează o pardosea foarte durabilă, pastrând un aspect perfect pentru multi ani înainte.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CORKLINE
Lucru în România