Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pantone a anunțat culoarea anului 2018 - Ultra Violet

Pantone a anunțat culoarea anului 2018 - Ultra Violet

 

“Alegerea Ultraviolet ca si culoare a anului vorbeste despre dorinta noastra comuna de a intelege mai profund mediul inconjurator, din ce in ce mai complex si din dorinta noastra de a experimenta noul nivel de intelegere”, a spus compania. Pantone anunta o noua culoare a anului in fiecare luna decembrie, bazata pe cercetarea de prognoze a tendintelor de la Institutul Pantone Color.

 

Noua culoare este deja pusa in aplicare de catre o serie de companii inovatoare de tehnologie si afaceri. “Asocierea culorii Ultraviolet cu viziunea de gandire in perspectiva a facut o sursa de inspiratie pentru cei mai inovativi jucatori in afaceri si tehnologie”, a declarat compania.

 

Companiile la fel de mari precum NBC Universal, fiind rezonante din punct de vedere cultural la fel ca Instagram si la fel de infloritoare ca Twitter, au adoptat nuanta violet in identitatea lor de brand ca un simbol al angajamentului lor de a provoca ceea ce este posibil in zona lor.

 

Institutul Pantone Color a ales culoarea anului inca din 1999. Anul trecut a fost aleasa o nuanta de verde, iar in 2016, Pantone a ales doua culori delicate - un albastru si un roz prafuit. La fel ca si in cazul verii, culorile sunt adesea indraznete. Printre alte exemple se numara: marsala rosie, maronie, aleasa pentru anul 2015, orhideea radianta roz pur anuntata pentru anul 2014 si portocaliu in 2012.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România