Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O căsă în stil victorian, pregătită de Crăciun

O căsă în stil victorian, pregătită de Crăciun

Ornamentele ce aduc aminte de Sarbatorile care se apropie cu pasi repezi sunt discrete in aceasta casa in stil victorian, pe care v-o prezentam astazi din doua motive: datorita amenajarilor de Craciun din care va mai puteti inspira, dar mai ales pentru ca este o mica piesa de istorie, ce pastreaza autenticitatea locuintelor de acum doua secole.

 

 

Kathy și John Basso au achizitionat aceasta casa in stil victorian care dateaza din 1867 in Poughkeepsie (da, cine a vazut Ally McBeal stie cum se pronunta), New York. Ei nu mai credeau ca pot gasi ceva asemanator si tocmai erau pe cale sa isi cumpere teren si sa isi construiasca singuri casa dorita, cand au dat peste aceasta cladire. „Mi s-a oprit inima cand am intrat pe alee, pentru ca am stiut in acel moment ca aici era acasă."

 

Casa si hambarul adiacent se aflau într-o stare foarte proastă, astfel încât Basso a facut o echipa dintr-un antreprenor si un arhitect specializat în case vechi, pentru a face o renovare completă de la subsol până la etajul al treilea. Cuplul a cerut atentie migaloasa la detalii, pentru a păstra tot ceea ce era original. Doar radiatoare, aparatura electrica si obiectele au fost actualizate, in timp ce arhitectura a beneficiat de reabilitari si termoizolarea de rigoare. Asa ca bucurati-va de autenticitatea acestei locuinte...

 

Mai multe idei pe Houzz

Foto Rikky Snyder 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva