Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O casă în consolă profită de terenul în pantă pe care a fost construită

Arhitectul Chris Pardo este obisnuit cu provocarile si cerintele inedite ale diferitilor beneficiari cu care a colaborat de aceea atunci cand a fost contactat pentru a realiza un proiect rezidential pe un teren de mici dimensiuni, cu pante abrupte si vegetatie existenta a luat totul ca pe o noua provocare.
O casă în consolă profită de terenul în pantă pe care a fost construită

Beneficiarul dorea sa aiba o casa de aproximativ 300mp, spatioasa, care sa se potriveasca in cadrul urban existent si sa i se asigure acces pe proprietate pentru masini. In conditiile de teren date singura solutie pe care arhitectul a intrezarit-o a fost construirea unuia din volume in consola peste versantul abrupt astfel incat sa foloseasca la maxim spatiul proprietatii.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România