Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O casă gândită astfel încât să poată fi adaptată nevoilor viitoare ale proprietarilor

O casă gândită astfel încât să poată fi adaptată nevoilor viitoare ale proprietarilor

Echipa londoneza Alma-nac Architects a proiectat casa Split in Fairlight, East Sussex gandind interioarele acesteia in spiritul arhitecturii durabile si al asigurarii unui grad ridicat de flexibilitate, care sa permita adaptarea acestora la nevoile viitoare ale unui cuplu.

 

Prin formele volumelor si paleta de materiale aleasa, printre care ardezie, otel si lemn, casa Split creeaza un joc interesant de umbre si lumini pe parcursul intregii zile.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva