Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O casă frumoasă pentru tine şi animalul tău de companie

Sfaturi de la un designer Interior
O casă frumoasă pentru tine şi animalul tău de companie
E o misiune dificila sa beneficiezi de compania unui prieten necuvantator si sa ai o locuinta impecabila. Nu spun ca e imposibil, daca ai foarte multi bani si iti permiti sa ai persoane angajate care sa ingrijeasca animalul de companie si sa intretina locuinta, in acelasi timp.

Pentru cineva care locuieste si lucreaza intr-un apartament, dragostea pentru un animal de companie si un interior fara cusur sunt doua lucruri greu de obtinut.

Cel mai inteligent ar fi sa te hotarasti daca doresti un animal de companie inainte sa incepi sa iti redecorezi locuinta. Cumva, e bine ca redecorarea casei sa o faci in cunostinta de cauza.
O casă frumoasă pentru tine şi animalul tău de companie
E important sa contactezi un expert in design interior pentru ca te poate sfatui extrem de specific in legatura cu casa, daca ai un animal de companie.

E nevoie de un anumit tip de mobilier, de elemente mai rezistente si alte accesorii speciale. Trebuie indeplinite criterii diferite daca animalul de companie e o pisica sau un caine.

Pe langa mobilierul specific, poti gandi locuinta si in functie de personalitatea prietenului necuvantator. Stii ce-i place, ce detesta, unde mananca, cum vrea sa doarma. Pentru toate rutinele lui, poti veni cu propuneri de creare de spatii, de facilitati, de mobilier specific care sa-l ajute sa se simta cat mai confortabil.

Trebuie sa dezvolti un concept de design si pentru partenerul tau, folosind anumite materiale, mobilier, culori etc. De exemplu, nu e o idee prea buna sa investesti mii de euro intr-un covor daca ai un caine care adora sa roada diverse lucruri prin casa.

O casă frumoasă pentru tine şi animalul tău de companie
Poti dezvolta un proiect de design interior folosind aplicatia creata de interioronline.ro. De asemenea, ai posibilitatea sa controlezi costurile, astfel incat sa te incadrezi in bugetul alocat.

Cu cat nevoile tale sunt mai specifice cu atat e mai important sa-ti faci un plan cat mai detaliat inainte de a incepe efectiv lucrarea. Ia legatura cu noi!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
Interior Online