Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O amenajare boema, in patru camere

O amenajare boema, in patru camere
Amintind de arta si boemismul artistilor preocupati de culoare,  acest apartament de trei camere in Stockholm ramane insa sputernic inspirat si de designul scandinav. In pofida nuantelor de roz, bleu si galben piersica folosite, considerate de multi feminine, apartamentul se potiveste unei familii intregi al carei stil de viata este linistiti si vesel. Tema este valoroasa pentru ca vine peste o mare doza de simplitate, cu grinzi de lemn și pereți din cărămidă. Amenajarea  aduce de fapt la viață un spatiu tipic scandinav, de obicei destul de steril prin albul sau stralucitor....

 

Fluxul continuu de alb este "întrerupt" cu pete de culoare roz, albastru deschis și portocaliu. Culorile creeaza un impact vizual puternic, chiar daca este vorba de nuante destul de estompate ale culorii de baza.  Alegerea unei serii de sculpturi si picturi pentru decoruri fac ca apartamentul sa arate ca o galerie de arta, iar subtilele elemente retro care completeaza un decor de fapt elegant induc aceasta senzatie de boemism la fel de mult ca si culorile alese. Apartamentul reunește elemente moderne și de epocă, creând un contrast plăcut. Confortabil, cozy, cu o bucatarie spatioasa deschisa spre un living luminos si cu cele trei dormitoare (fiecare in cate o culoare tematica) ale sale, pare visul oricarei familii de artisti.

Terasa văzută ca un loc de agrement, oferă o vedere asupra unui cartier scandinav tipic colorat. Structurile metalice care se afla tot la vedere nu deranjeaza, ci creeaza pentru exterior un interesant peisaj inspirational in stil industrial.

 

 

Sursa freshome.com

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România