Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Noua generatie de ferestre de la KADRO

Noua generatie de ferestre de la KADRO

2 p
Ferestre din PVC BluEvolution
Ferestre din PVC BluEvolution

Sistemul de profile PVC SALAMANDER BluEvolution

Reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: protectia climatului, eficienta energetica, protectia mediului.

 

Sistemul de profile BluEvolution este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de noua generatie. Combinatia dintre profileleBluEvolution, feroneria ROTO NT si WINKHAUS, de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm - 60 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.

 

2 p
Ferestre din PVC Streamline
Ferestre din PVC Streamline

Sistemul de profile PVC SALAMANDER Streamline

Ferestrele si usile in sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performanta de ultima generatie - ROTO NT si WINKHAUS - si cu vitraje performante de pana la 40 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei.

 

Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE SL76, este din anumite puncte de vedere unic in comparaţie cu competitorii din clasa sa. Culoarea, ALB SALAMANDER, caracterizeaza si deosebesc profilele PVC fabricate de CompaniaSALAMANDER de celelalte profile, latimea constructiva de 76mm, coeficientul de transfer termic Uf= 1,2 W/m²K .

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România