Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Noua casa pentru girafe de la gradina zoologica din Auckland

Noua casa pentru girafe de la gradina zoologica din Auckland

 

Structura unghiulara va oferi spatii atat pentru boxele individuale ale fiecarui animal cat si camere pentru ingrijtorii acestora.

 

Cladirea a fost gandita ca structura si materialele sa necesite fonduri minime astfel incat sa se respecte bugetul impus de administratia gradinii zoologice.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva