Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Noile piscine supraterane din lemn de la HOBBIT CONCEPT RO

Noile piscine supraterane din lemn de la HOBBIT CONCEPT RO

Piscina supraterana din lemn - MAI APROAPE DE NATURA!

 

Hobbit Concept RO

Firma HOBBIT CONCEPT RO are placerea sa va prezinte noul sau produs, pe care l-am adaugat in gama variata de produse deja existente ce va stau la dispozitie. O idee indrazneata transpusa in realitate a condus la realizarea PISCINELOR SUPRATERANE DIN LEMN, foarte practice si economice, usor si rapid de instalat, care tin pasul cu trendurile actuale in materie de piscine.

Avantajul major al acestor piscine supraterane din lemn este ca se obtin cu costuri semnificativ mai mici decat pentru o piscina clasica cu aceleasi dimensiuni. Mai mult, scapati de tot deranjul provocat de etapele de constructie a unei piscine clasice ingropate. Un beneficiu major este si faptul ca pentru un astfel de produs nu este necesara o autorizatie de constructie.

Venim in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu aceasta gama de piscine ,care cuprinde doua tipuri de forme: octogonala si dreptunghiulara.

 

 

Dupa turnarea placii de beton, montajul piscinei supraterane dureaza intre 3 si 4 zile.

 

Pentru mai multe informatii, despre acest tip de piscine, cat si despre toata gama de produse pe care v-o punem la dispozitie, va invitam sa ne vizitati site-ul: www.hobbit-concept.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România