Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Muzica pentru toata casa. Fara fire

Muzica pentru toata casa. Fara fire

 

Bose a proiectat și dezvoltat un mod cu totul nou de a ne bucura de muzică, profitând de universul online în continuă dezvoltare. Astăzi, din ce în ce mai multe persoane preferă să asculte muzică în format digital - fie online, prin prin streaming sau Internet radio, fie playlist-uri din colecția proprie. Toate acestea se fac folosind un computer, smartphone sau tabletă, prin intermediul cărora se conectează la internet sau la rețeaua casei. Noile sisteme wireless Bose SoundTouch folosesc rețeaua wi-fi existentă, un mod practic și funcțional de a asculta muzică. Fără cabluri.

 

Conferind un sunet impecabil și o funcționalitate ireproșabilă, sistemele Bose înglobează multiple tehnologii pentru a se adapta celor mai îndrăznețe proiecte, oricăror idei de amenajare, design-ului și destinației de utilizare a fiecărei încăperi.

 

V-am stârnit interesul? Atunci vă invităm să discutăm mai multe detalii și să vă alăturați programului nou lansat,BOSE Parteneri pentru design. Împreună găsim soluțiile cele mai inovatoare, iar dumneavoastră beneficiați de prețuri preferențiale și consultanță gratuită.

 

Bose Excellence Center

București, Calea Floreasca 77

021.231.77.35

office@bose-romania.ro 

www.bose-romania.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
All Audio - Bose in Romania