Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

MAPEI a sustinut Concursul National de Arhitectura, Arhetipuri, Bucuresti, 24 august 2010

MAPEI a sustinut Concursul National de Arhitectura, Arhetipuri, Bucuresti, 24 august 2010MAPEI Romania
, filiala locala a renumitului producator de adezivi si produse pentru constructii, MAPEI Group Italia, a participat in calitate de sponsor la prima editie a Concursului National de Arhitectura, Arhetipuri, desfasurat in perioada 19 aprilie - 07 august 2010.

Tema concursului a constat in proiectarea unui pavilion temporar intr-un spatiu public urban in beneficiul comunitatii. Proiectul castigator va fi construit si expus timp de un an de zile in orasul pentru care a fost propus, devenind astfel un reper arhetipal pentru arhitectura urbana locala.

Unul din momentele importante ale galei de premiere a fost tombola organizata de Mapei, avand ca premiu o excursie pentru doua persoane la CERSAIE 2010, cel mai mare targ de placi ceramice si instalatii sanitare din Europa, ce se va desfasura la Bologna, Italia.Castigatorii vor avea astfel posibilitatea sa interactioneze cu cei mai renumiti producatori din domeniu, sa afle trendurile pentru 2011 si noile tehnologii ce vor fi lansate in viitorul apropiat.

In cadrul expozitiei cu proiectele inscrise in concurs, MAPEI a prezentat cateva lucrari de referinta dintre care amintim: Muzeul Guggenheim din New York, Teatrul Scala din Milano, Galeria Bibliotecii Apostolice de la Vatican, dar si un proiect autohton din Cluj Napoca, Centrul Comercial Polus Mall. De asemenea, au fost puse la dispozitia invitatilor, dar si publicului larg, informatii despre sistemele si produsele din portofoliu Mapei.

Cu o istorie de peste 70 de ani, MAPEI (Materiale Auxiliare pentru Constructii si Industrie) si-a construit un nume solid in domeniu, bazandu-se atat pe calitatea produselor promovate cat si pe flexibilitate, inovatie, diversitate, valori ce au insotit compania inca de la infiintarea sa.

 

 

 

Persoana de contact:
Felicia Macaneata
feliciam@violet.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva