Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Locuinta Ossemann, dupa renovare spatiile se deschid spre peisajul Namibiei

Locuinta Ossemann, dupa renovare spatiile se deschid spre peisajul Namibiei

 

Suprafetele acoperite in beton aparent, caramizile din lut si piatra de mica ofera exteriorului un aspect rugos, rustic. In acelasi timp anvelopanta dubla creata cu foi din otel ruginit ofera umbra necesara si filtreaza razele soarelui protejand interioarele de caldura excesiva. Panourile solare montate asigura apa calda necesara in locuinta si mentin consumul de energie la minim.  

 

 

Mai multe informatii gasiti pe http://www.archdaily.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România