Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Liniște și relaxare cu ferestrele Fakro

Cu totii stim ca indiferent de mediul in care locuim, rural sau, in special, urban, exista in jurul nostru un numar mare de surse de zgomot. Din pacate, disconfortul fonic face parte din viata moderna si ne poate influenta negativ sanatatea si calitatea vietii pe termen lung. Ce putem face pentru a combate zgomotul ambiental si pentru a trai cu adevarat confortabil in casele noastre?
Liniște și relaxare cu ferestrele Fakro
Izolarea fonica a caminului nostru este indispensabila, ea are rolul de a ne proteja de zgomotul din exterior si de a pastra confortul fonic. Prin ferestre patrunde aproximativ 90% din zgomot, de aceea este important sa alegem cele mai bune ferestre cu geamuri termopan, care au capacitatea de a diminua considerabil zgomotul de afara.

Ferestrele Fakro FTT R3 si FTP R1 sunt solutia perfecta pentru a exclude zgomotele puternice, indiferent daca este vorba de avioane, de masini, de fabrici sau de petrecerea vecinilor.

Confortul fonic, eficienta energetica, durabilitatea, securitatea si intretinerea usoara sunt cateva dintre caracteristicile ferestrelor Fakro, care contribuie la bunastarea si calitatea vietii noastre.

Transforma caminul tau intr-o oaza de liniste si relaxare cu ferestrele Fakro!
Liniște și relaxare cu ferestrele Fakro
Liniște și relaxare cu ferestrele Fakro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
FAKRO ROMANIA
Lucru în România