Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

John Field va vorbi la SHARE 2017 despre serviciile de inginerie care fac o diferenta reala in viata a milioane de oameni

John Field va vorbi la SHARE 2017 despre serviciile de inginerie care fac o diferenta reala

Inginerul John Field, fondatorul Nativ-Hue Ltd, Marea Britanie, este keynote speaker-ul expo-conferintei internationale Contractor si va vorbi despre proiectarea cladirilor pentru performanta in utilizare. Forumul International de Arhitectura si Inginerie SHARE Bucuresti este cel mai mare eveniment dedicat arhitectilor, inginerilor, contractorilor si va avea loc pe 21-22 martie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

 

 

Forumul SHARE, cel mai amplu eveniment adresat arhitectilor, inginerilor si contractorilor, din prima parte a anului, va avea ca teme: arhitectura de interior si confortul ambiental, arhitectura peisagistica si de infrastructura, sticla in arhitectura, proiectarea structurilor si fatadelor de sticla. Evenimentul este organizat de ABplus events si Ordinul Arhitectilor din Romania. Informatii despre cele 4 conferinte din cadrul forumului pot fi consultate pe pagina www.share-architects.com si www.iegis.euwww.ielaud.eiwww.ieglass.euwww.contractor.com.ro.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România