Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Izolații fonice profesionale 100% naturale din plută expandată și fibră de cocos - FON'isol CORKOCO

Urmand princiipiile unei filosofii ecologice, oferim in regim de exclusivitate un produs foarte eficient pentru izolatii fonice si tratamente acustice, care sunt compuse din materii prime 100% naturale: pluta si fibra de cocos. Acest produs ofera o solutie practica si eficienta de izolatie termica si tratament acustic, cu beneficii asociate cum ar fi izolatia termica, respirabilitatea, rezistenta la rozatoare si mucegai.
Izolații fonice profesionale 100% naturale din plută expandată și fibră de cocos - FON'isol CORKOCO

CORKOCO este compus din pluta expandata (material acustic si anti-vibratii) si fibra de cocos (material absorbant de energie acustica). Aceasta combinatie de materiale 100% naturale si ecologice asigura o performanta tehnica excelenta.

Proprietatile unice ale acestor materii prime combinate in CORKOCO asigura un coeficient sporit de izolatie fonica, termica, anti-vibratii si de reducere a zgomotului aerian. Acest produs reprezinta solutia cea mai practica, eficienta si ecologica in executia de izolatii fonice si tratamentele acustice de calitate superioara. CORKOCO este ideal pentru a fi utilizat in studiouri de muzica si televiziune, birouri, sali de spectacole, sali de conferinte, baruri, restaurante sau spatii de locuit.

Fibra de cocos este un material vegetal natural, regenerabil si foarte usor. Are porozitate mare (pori 95% ), ceea ce se transpune intr-o absorbtie fonica extrem de eficienta. Performanta exceptionala a placilor din pluta expandata in materie de izolatie si elasticitate dimensionala in combinatie cu proprietatile de absorbtie micro-poroasa a fibrei de cocos reprezinta un binom natural pentru solutii acustice de prima-clasa.

Prin urmare, performanta deosebita si o reducere semnificativa a nivelului de zgomot transmis atat prin structura cladirii, cat si prin aer sunt garantate. Nivelul inalt de performanta obtinut din combinatia dintre fibra de cocos si pluta expandata este greu de obtinut din alte materiale.

Comportamentul acustic al CORKOCO (pluta+cocos) ofera o combinatie naturala si asigura solutii cu performante acustice superbe pentru reducerea nivelului de zgomot.

De ce este CORKOCO un material fono-izolant cu performante unice?

Pluta expandata este un foarte bun izolator pe frecvente medii si inalte, iar fibra de cocos este un foarte bun izoltor pe frecvente joase, ceea ce face din aceasta combinatie de materiale un material unic in ceea ce priveste performanta materialului de izolatie fonica si tratament acustic. Pentru a intari aceste afirmatii si cu cifre, vedem mai jos o combinatie de valori care demonstreaza performantele acustice ale materialului:

Frecvente joase (acolo unde majoritatea materialelor fonice izoleaza foarte slab) 50 - 100 Hz : 30,3 - 42,4 dB
Frecvente medii (cele mai uzuale) 300 - 1.000 Hz : 50,9 - 72,1 dB
Frecvente inalte 1.250 - 4.000 Hz : 74,2 - 80,4 dB

Recomandarea noastra este ca atunci cand comparati mai multe materiale fonice sa nu va lasati influentati de vorbe, ci comparati cifrele, care nu mint niciodata. Sunt in joc linistea si bunastarea dvs.

Materialul se poate monta pe orice suprafata verticala interioara si pe tavane. Nu se poate folosi la izolarea pardoselilor decat in cazul izolarii sub sapa. Pe pereti si tavane se foloseste doar in combinatie cu gips carton montat pe profile metalice. Nu recomandam aplicarea de plasa / tencuiala / glet peste material.

Adeziv lipire: WAKOL D3540, consum 250-350 gr/m2.

Izolații fonice profesionale 100% naturale din plută expandată și fibră de cocos - FON'isol CORKOCO
Izolații fonice profesionale 100% naturale din plută expandată și fibră de cocos - FON'isol CORKOCO
Izolații fonice profesionale 100% naturale din plută expandată și fibră de cocos - FON'isol CORKOCO

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CORKLINE