Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

In fiecare zi din luna aprilie o casa a fost izolata utilizand termosistemul ROCKWOOL REDArt®

In fiecare zi din luna aprilie o casa a fost izolata utilizand termosistemul ROCKWOOL REDArt®

ROCKWOOL Romania a anuntat astazi ca vanzarile la nivel national pentru REDArt®, sistemul de izolare a fatadelor care incorporeaza vata minerala bazaltica, a depasit volumul de 10.000 mp in mai putin de o luna de cand este disponibil pe piata. Termosistemul a fost lansat oficial in Romania in data de 13 Aprilie 2016.

 

REDArt®  stabileste un nou record pentru ROCKWOOL Romania in ceea ce priveste vanzarile de vata minerala bazaltica usoara, destinata izolarii peretilor exteriori. Sistemul se instaleaza pe peretii exteriori, pentru a reduce pierderile de caldura, precum si pentru a extinde durata de viata a cladiriilor. Izolatiile exterioare sunt unele dintre cele mai eficiente metode de imbunatatire a performantei energetice a cladirilor.

 

REDArt® este un sistem care ofera calitati unice, adica varianta fara compromis cu privire la confort, calitate si siguranta. Pentru cine isi doreste un sistem construit sa reziste in orice situatie, singura alegere este sa izoleze cu vata bazaltica. REDArt® este realizat dintr-o material izolant incombustibil, mineral, stabil dimensional, durabil, care asigura o izolare fonica foarte buna si care permite peretilor casei sa respire, prin transferul vaporilor. Stratul de izolatie este protejat de cea mai buna solutie de finisaje, pe baza de tencuiala decorativa siliconica, intr-o gama variata de granulatii si cu o paleta de peste 350 de culori. Pe scurt, izolarea termica ne fereste iarna de frigul de afara iar vara impiedica patrunderea caldurii in casa.

 

Pentru ca sunt produse din roca vulcanica, materie prima inepuizabila pe planeta, aceste materiale minerale sunt reciclabile si sustenabile. Din studii facute de institutii independente, reiese ca pe perioada de exploatare normata a cladirii se economiseste energie de mai mult de 100 de ori decat energia folosita pentru productia vatei bazaltice utilizata la izolarea acelei case. In Romania, termosistemul REDArt® poate fi achizitionat prin intermediul dealerilor autorizati ROCKWOOL.

 

Mai multe informatii despre produse si despre punctele de vanzare puteti obtine accesand site-ul http://rockwool.ro.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ROCKWOOL ROMANIA