Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Invitație de participare pentru Servicii de asistență și expertiză tehnică

Administrația Națională a Penitenciarelor, în calitate de autoritate contractantă, organizează procedură de achiziție de Servicii de asistență tehnică și expertiză tehnică, respectiv realizarea studiului referitor la infrastructura clădirilor din sistemul penitenciar.
Invitație de participare pentru Servicii de asistență și expertiză tehnică

La data de 24.10.2019, a fost publicat în SEAP (SICAP) anunțul de participare cu nr. CN1016228 pentru procedura Servicii de asistență tehnică și expertiză tehnică, respectiv realizarea studiului referitor la infrastructura clădirilor din sistemul penitenciar - analiză diagnostic pentru a determina gradul de conformitate a acesteia cu standardele naţionale şi internaţionale în domeniul asigurării condiţiilor de detenţie. Valoarea estimată este de 1.359.000,00 lei fără TVA, contractul fiind împărțit în 8 loturi. Termenul de depunere a ofertelor este 02.12.2019.

Solicitările de clarificări la documentatia de atribuire se vor depune de către potențialii ofertanți, cel mai târziu, cu 20 zile înainte de expirarea termenului de depunere a ofertelor. Astfel, în conformitate cu art. 161 din Legea 98/2016, autoritatea contractantă va răspunde solicitarilor de clarificări, cel mai târziu, în a 11-a zi înainte de expirarea termenului de depunere a ofertelor.

Contractul nu implică o achiziție comună și nu este atribuit de un organism central de achiziție.

Comunicarea electronică necesită utilizarea de instrumente și de dispozitive care nu sunt disponibile în mod general. Adresele de la care pot fi obținute informații suplimentare conditițiile de participare și alte detalii pot fi găsite AICI.

Întreaga documentație a procedurii poate fi consultată AICI.

Scopul realizării studiului referitor la infrastructura clădirilor din sistemul penitenciar este să ofere o imagine clară asupra stării clădirilor destinate cazării persoanelor private de libertate și adecvării acestora scopului lor.

Studiul face parte din proiectul Consolidarea instituțională a sistemului penitenciar românesc, cod SIPOCA 60, al cărui obiectiv general este întărirea capacității organizatorice și administrative a sistemului penitenciar prin dezvoltarea unor instrumente manageriale si revizuirea Strategiei de Dezvoltare. Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa prioritară 1 - Administrație publică și sistem judiciar eficiente, Obiectiv specific 1.3 - Dezvoltarea și implementarea de sisteme standard și instrumente moderne și eficiente de management la nivelul instituțiilor din sistemul judiciar.

Proiectul are o perioadă de implementare de 36 luni, în intervalul 16.05.2018-15.05.2021, și are o valoare totală de 11.219.869,9 lei, din care asistență financiară nerambursabilă în valoare de 9.422.880,15 lei și contribuția din bugetul Administrației Naționale a Penitenciarelor în valoare de 1.796.989,75 lei.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva