Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Întreținerea plăcilor de fibrociment Scalamid

SCALAMID este un produs neinflamabil cu clasa de incendiu A1, ceea ce înseamnă că produsul poate fi utilizat în orice tip de construcție. Placa de fibrociment oferită de POZBRUK se caracterizează și printr-o emisie redusă de substanțe volatile. Suprafețele finisate nu necesită o întreținere specială și sunt ușor de întreținut. Și acesta este doar începutul avantajelor și posibilităților oferite de SCALAMID.
Întreținerea plăcilor de fibrociment Scalamid
Dimensiunea maximă în care sunt oferite plăcile din fibrociment SCALAMID este de 3.200 × 1.200 mm, ceea ce oferă o suprafață mare de acoperire utilizând o singură placă. Această soluție este perfectă pentru fațadele moderne. Panourile mari cu o greutate relativ mică sunt mai ușor de instalat în comparație cu alte materiale de fațadă, cum ar fi piatra naturală.

Fațada din panouri din fibrociment nu necesită întreținere, ceea ce reduce costurile întreținerii sale. Pentru a menține o astfel de fațadă în stare curată, este suficient să o spălați regulat. O opțiune interesantă oferită de producător este producția de plăci de fațadă din fibrociment din ciment cu adaos de dioxid de titan, datorită căreia câștigă o suprafață care prezintă proprietăți de autocurățare, ceea ce vă permite să vă bucurați de o fațadă curată mult timp.
Întreținerea plăcilor de fibrociment Scalamid
Pentru imprimarea plăcilor SCALAMID sunt folosiți coloranți speciali, ceea ce garantează că produsul nu se estompează sau nu se decolorează sub influența razelor UV. Panourile de fațadă din fibrociment sunt rezistente la temperaturi extreme - de la minus 50 ° C până la plus 85 ° C. Așadar, putem fi siguri că materialul nu se va deforma. Datorită structurii moderne, se asigură o bună izolare termică și acustică, precum și o bună circulație a aerului. O fațadă modernă ventilată din SCALAMID este rezistentă la factorii biologici, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la formarea mucegaiului și a ciupercilor.
Articol scris de
ECOFORT