Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Intra in maratonul reducerilor de Black Friday 2019 la PIATRAONLINE

Cel mai asteptat eveniment de shopping al anului in mediul online se intammpla anul acesta pe 15 noiembrie. In campanie de Black Friday de anul acesta aflata la a sasea editie, PIATRAONLINE te provoaca sa participi la maratonul reducerilor.
Intra in maratonul reducerilor de Black Friday 2019 la PIATRAONLINE

Avem si cateva premiere, pentru a sarbatori cum se cuvine. In primul rand, o campanie de 24 de ore in mediul offline - showroom-ul nostru din Aleea Teisani nr. 131A, sector 1, Bucuresti -, asociata campaniei online. Apoi, consultanta dedicata proiectelor tale in formula one to one, oferita de o echipa de arhitecti si designeri de interior (sesiuni de 20 min cu locuri limitate, in ordinea programarilor), petrecere cu tema "Glow in the Dark" si amenajarea unor spatii de joaca pentru copii.

Indiferent daca ti-ai planificat un proiect de renovare sau tocmai iti construiesti casa visurilor tale, retine ziua de vineri, 15 noiembrie, cursa de reduceri pentru fanii pietrei naturale. Pentru un start reusit, va trebui sa accesezi piatraonline.ro/blackfriday si sa te abonezi la newsletter, iar astfel vei obtine PIATRAONLINE acces prioritar la lista produselor aflate in promotie.

Te invitam la Maratonul reducerilor de Black Friday la PIATRAONLINE in showroom-ul din Aleea Teisani nr. 137A, Sector 1, Bucuresti sau online.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE