Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

In noul an, totul suna bine!

In noul an, totul suna bine!

Iată că au trecut sărbătorile, a început noul an și am revenit cu toții la ocupațiile de zi cu zi. La trecerea dintre ani, chiar dacă vrem să recunoaștem ori nu, ne fixăm anumite obiective pentru anul ce tocmai începe. Bineînțeles că ele sunt destul de variate, în funcție de multiplele arii din care vine sentimentul de împlinire al fiecăruia.

 

De la lucruri mărunte, din viața de zi cu zi, până la proiecte ample, rezultatul multor ani de pregătire și nopți de neliniște.

 

Dar pentru a da randament și a ne păstra un tonus bun pe parcursul unui an plin de provocări, devine esențial să ne asigurăm o fărâmă zilnică de bucurie, de relaxare. Pentru că fericirea vine din lucruri mici, se compune din momente neprețuite, ivite uneori din rutina zilnică.

 

Iată momente și obiceiuri pe care noi, entuziaștii de la Bose, le considerăm sănătoase și pe care ne-am propus să prețuim și mai mult în noul an. Așa că începem pregătiți cu mijloacele necesare pentru toți cei care vor să ni se alăture în aceste rezoluții: căștiboxe Bluetooth și WiFisisteme home cinemasisteme pentru exteriorsisteme profesionale. Iar cu programul special adresat arhitecților și designerilor, “Parteneri pentru design”, proiectăm și dezvoltăm împreună. Pentru că totul trebuie să sune impecabil!

 

Vă dorim un An Nou Fericit, dragi prieteni! Cu sănătate, motivație și multe obiective împlinite! Cu siguranță ne vom întâlni și în acest an - vă vom asigura coloana sonoră a celor mai frumoase clipe!

 

Cu prietenie,

Echipa Bose în România


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
All Audio - Bose in Romania