Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ikea lansează primele sale boxe

Producatorul scandinav de mobila Ikea va lansa in curand primele sale boxe, care sunt prevazute cu Bluetooth.
Ikea lansează primele sale boxe
Ikea

Numite Eneby, boxele Ikea au un design minimalist, fiind realizate din plastic si din material textil, intr-o paleta cromatica care include doar negrul, albul si griul. Butonul vizibil in dreapta sus va indica daca aparatul este pornit sau nu.

 

In ceea ce priveste dimensiunile, aparatele se gasesc in doua variante.

 

Boxele mai mici, de 20X20 centimetri, sunt prevazute si cu un maner, pentru a putea fi deplasate mai usor dintr-un loc intr-altul, si vor costa 45 de lire sterline. Cei care doresc varianta de 30X30 centimetri vor scoate din buzunar 80 de lire sterline. Separat, pot fi achizitionate o baterie externa si un stand. De asemenea, pentru a putea fi integrate in diverse decoruri, aparatele au fost create in asa fel incat sa poata fi montate pe perete si asezate pe o suprafata plana deopotriva.

 

Boxele, care vor fi lansate la sfarsitul lunii aprilie, sunt compatibile cu sistemele de depozitare Kallax si Eket vandute de Ikea.

 

"Sunetul, la fel ca lumina, reprezinta o parte importanta in crearea atmosferei din interiorul locuintei. El poate sa trezeasca un spatiu la viata si sa ii dea suflet, acesta fiind motivul pentru care ne-am indreptat atentia catre sunet si am creat primele boxe Ikea”, a spus Evanthia Nikoglou, sefa departamentului de vanzari de corpuri de iluminat si electronice la IKEA.

Ikea lansează primele sale boxe
Ikea
Ikea lansează primele sale boxe
Ikea
Ikea lansează primele sale boxe
Ikea

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva