Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Idei si confort: jacuzzi la domiciliu

Idei si confort: jacuzzi la domiciliu
O cada spa este o cadă cu bule de aer, cu diverse tipuri de apă încălzită sau jeturi de exterior, toate proiectate pentru o experienta . Există mai multe tipuri de cazi de baie spa. Rotunde, pătrate, ovale, dreptunghiulare. Există căzi de sine statatoare, cazi care trebuie lipite de perete, pe colt, cazi construite pentru două sau mai multe persoane etc, toate cu o varietate de optiuni și stiluri, prin urmare decizia de a cumpara una poate fi chiar grea.

 

 

Nu cumparati niciodata o cadă fara s-o probati inainte… Nu, nu cu apa cu tot, ci macar asezandu-va in ea. Iar dacă aveți de gând sa o impartiti cu partenerul, intrati amandoi in acelasi timp in ea. Purtati haine confortabile și pantofi usori, care sa nu se lipeasca sau alunece pe cada, pentru ca cel mai probabil veti fi la un showroom.

 

Cele mai multe cazi spa vin cu o pompă de apă, un sistem de încălzire sau de un sistem de aer. Înainte de a instala oricare dintre aceste sisteme sau cada, asigurați-vă că le verificati mai întâi dimensiunile si locul unde sunt/trebuie pozitionate. Ultimul lucru pe care vi-l doriti este sa aflati dupa instalare ca mai aveati nevoie de scurgeri sau surse de apa, pentru ca unele dintre jeturi sa functioneze.

 

Verificati la o cada de sine statoare unde stau pompa de apa si instalatia de incalzire. Este poiibil ca uneori sa fie nevoie de un spatiu suplimentar pentru ele si pur si simplu sa nu aveti unde le pozitiona daca aveti o baie prea mica. Cereti intotdeauna sfatul specialistilor si prezentati-le dimensiunile baii in car evreti sa instalati astfel de cada.

Nu uitati: unele sisteme de autocuratare ale cazilor pot face zgomot destul de puternic, verificati nivelul de decibeli sau pregatiti-va (vecinii) pentru asta. 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România