Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Idei despre cum să decorezi un spațiu interior cu oglinzi decorative

Oglinda decor: cum o folosești în amenajarea interioară

Idei despre cum să decorezi un spațiu interior cu oglinzi decorative

Există numeroase obiecte cu care putem înfrumuseța spațiul în care locuim. Unele sunt funcționale, altele au rol decorativ, dar nu în cele din urmă sunt și acele lucruri la care te gândești că ar fi utile, ar trebui să le deții pentru a avea casa completă. Ei bine oglinzile pot fi parte din aceasta categorie, decorative.

Din punct de vedere al decorării casei, oglinzile au și aici un rol important de îndeplinit. Ele pot crea impresia unui spațiu mai generos. Amplasate strategic oglinzile decorative sunt pur și simplu o încântare vizuală, mai ales dacă au și o ramă deosebită, în special de lemn.

Implică însă creativitate și o selecție din categoria de oglinzi decorative corelată cu spațiul în care se dorește a amplasa oglinda.

În cele ce urmează încercăm să vă prezentăm câteva idei:

• Oglinda decor cu ramă de lemn de influență geometrică: O ramă de acest fel sparge tiparele. Sunt ce-i drept un puternic accent, ies in evidență și chiar pot acapara privirile admirative. Însă merită pe deplin, pentru stilul unic.

• Oglinda supradimensională: Poate ca primul gând de a pune o oglindă într-o încăpere se referă la dimensiuni prietenoase precum a unui tablou. Însă poți merge pe un stil mai îndrăzneț de atât. Oglinzile sunt cu atât mai impresionante, cu cat sunt mai mari. Un stil masiv este inedit și merită încercat, însa desigur că are nevoie și de un spațiu generos unde să troneze.

 

Idei despre cum să decorezi un spațiu interior cu oglinzi decorative

• Perete acoperit de oglinzi: Spre exemplu decorarea unei băi sau a unui bar unde poți folosi chiar și alte tipuri de oglinzi, precum cea antichizată, bronz sau dark. Poate părea un stil mai extravagant, pentru că de regulă într-o amenajare interioară uzuală se folosește doar o oglindă mică, deasupra chiuvetei, cel mult o oglindă dublă. Imaginează-ți totuși cum ar arăta baia casei tale decorată cu în acest fel.

• Oglinda și pata de culoare: Pentru că de multe ori se simte nevoia de culoare într-o încăpere, o oglindă decorativă înrămată cu ramă modernă sau clasică din lemn, finisate în special cu foiță de aur, argint sau cupru, creează o oglindă de mare efect. De asemenea, poți crea acea pată de culoare, folosind o combinație de mai multe tipuri de oglinzi, unde oglinda colorată trebuie fie în centrul atenției.

În concluzie, oglinda are efecte deosebite în amenajarea interioară a locuinței, nu întâmplător s-a perpetuat ideea că oglinzile sunt magice și uneori arată altceva decât realitatea. Poți avea o multitudine de forme și stiluri de oglinzi, poți crea mici artificii vizuale, iluzii optice, bucurându-te în același timp de utilitatea lor.

Dacă ești interesat de astfel de abordări, oglinzi decorative, trebuie spus că din fericire există și magazine care s-au specializat pe această nișă. Atunci când nimic nu vă mulțumește, aveți oricând opțiunea realizării de oglinzi la comandă, un exemplu de producator fiind magazinul online orsini.store, acolo unde de altfel vei descoperi un întreg univers dedicat oglinzilor standard sau la comandă.

Idei despre cum să decorezi un spațiu interior cu oglinzi decorative
Articol scris de
ORSINI PRODUCTION