Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Idei altfel de gratare pentru spatii exterioare

Idei altfel de gratare pentru spatii exterioare

Nici gratarele nu mai sunt ce au fost: se reinventeaza mereu, nu doar din punct de vedere functional, ci si estetic. Una dintre cele mai noi inventii, care a strarnit interes pe piata, este Stigmafocus, gratarul care sta montat pe perete. Despre acesta si inca doua tipuri inedite de gratare in materialul de mai jos.

 

 

Compania franceza Focus a inventat un grill care face o mica revolutie pe piata gratarelor: "Sigmafocus" este un gratar montat pe perete, care arata foarte elegant cand este inchis si pare mai degraba o pălărie agățat pe perete. Fabricat din oțel, acesta se poate deschide si poate gazdui un foc de carbuni numai bun pentru niste frigarui sau... mici. Desigur, arata bine cat este nou, dar cum arata atunci cand il strangi dupa cateva gratare?

Banuind ca primele comentarii ar putea fi legate de schimbarea culorii peretelui dupa numai cateva pranzuri in familie, Focus a inventat si placa de pe perete, care sa protejeze peretele de fum. Cu toate acestea, carbunii tot trebuie stransi, iar gratarul curatat bine cand termini treaba: nici vorba sa il lasi intins...

 

 

Aceeasi firma franceza produce "Diagofocus", un cilindru futurist, care gazduieste de asemenea un gratar perfect pentru aer liber. De data aceasta, fumul si scanteile sunt dirijate in sus. Destul de interesant...

 

 

Dar daca stai la bloc si vrei sa ii innebunesti vecinii cu mirosul de fripturi? Din cate stim, nici legal nu e voie sa faci foc aprins in balcon, asa ca ideea cu jardinierea transformata in gratar, preluata de pe Connox.com, poate fi valabila doar daca ai o casa de vacanta si crezi ca nu exista risc de incendiu.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România