Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Gunther Tore Prestige: libertate deplină în alegerea designului ușii de garaj

Usa de garaj Günther Prestige se distinge prin designul premium, finisajul impecabil, rularea silentioasa si vopsirea prin printare digitala; poate deveni unicat, integrabila in orice tip de fatada si poate fi folosita pentru a transmite sau completa un mesaj artistic sau comercial.

Gunther Tore Prestige: libertate deplină în alegerea designului ușii de garaj

Modelul Prestige este rezistent in medii cu umiditate ridicata, fiind echipat cu feronerie din inox, lucru care ii confera si un efect exclusivist. Procesul de fabricatie este complet automatizat, astfel atentia la detalii este de mare precizie.

 

Gunther Tore Prestige: libertate deplină în alegerea designului ușii de garaj

 Caracteristicile high performance ale usii de garaj Prestige:

 

TERMOIZOLATIA SI ETANSAREA. Grosimea panoului de 45mm si sistemele duble de garnituri pe toate cele patru laturi conduc catre un coeficient de transfer termic real excelent. Cand usa este inchisa, toate chederele sunt presate uniform, iar aspectul exterior este impecabil.

 

SILENTIOZITATEA. Zgomotul si vibratiile de functionare care se pot propaga prin structura de rezistenta a cladirii sunt minimizate prin sistemul de rulare cu role in tandem si elemente mecanice de precizie ridicata. Echipamentul functioneaza lin si fara socuri.

 

DESCHIDERE RAPIDA IN ~9 SECUNDE. O deschidere rapida a garajului inseamnă mai putin timp petrecut in fata usii. Usile de garaj Gunther Tore sunt echipate cu automatizari high-speed, cu viteze de pana la 23.5cm/s.

 

FUNCTIONARE CONTINUA. Usa de garaj Prestige poate functiona si in cazul penelor temporare de curent alegand sistemul de back-up perfect integrabil in carcasa automatizarii.

 

CONSUM REDUS DE ENERGIE. Consumul in standby al automatizarii usii de garaj Prestige este de numai 0.6W/h, adica de 6-10 ori mai puțin decat automatizarile conventionale.

 

Incurajam  fiecare client sa depaseasca barierele produselor standard si sa isi configureze usa de garaj conform propriilor nevoi si recomandarilor arhitectilor.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
GUNTHER TORE

Alte articole interesante