Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Grupul Saint-Gobain în România primeşte certificarea "Angajator de Top" pentru al treilea an consecutiv

Grupul Saint-Gobain a fost certificat la nivel global, pentru al patrulea an consecutiv, ca "Angajator de Top" de către Institutul Top Employers, datorită atenției sporite acordate integrării noilor angajați, implementării programelor de dezvoltare profesională şi de planificare a carierei şi oportunităţilor de mobilitate oferite în cadrul organizaţiei.
Grupul Saint-Gobain în România primeşte certificarea "Angajator de Top" pentru al treilea an consecutiv

Pentru al treilea an consecutiv, compania Saint-Gobain a fost desemnată oficial "Angajator de Top" şi în România, pentru condiţiile de muncă excelente oferite angajaților săi.

În total, Grupul Saint-Gobain a primit această distincţie în 32 de țări în care operează, Indonezia fiind certificată pentru prima dată anul acesta. De asemenea, au fost reînnoite certificările Grupului ca "Angajator de Top" în Europa, America de Nord, Asia şi America Latină.

"Certificarea Angajator de Top este o recunoaștere valoroasă a politicii noastre în domeniul resurselor umane, în care managementul talentelor joacă un rol fundamental. Obținerea acestei distincții pentru al treilea an consecutiv în România este un prilej de mândrie pentru noi, dar şi o motivaţie în plus, pentru a continua să răspundem cât mai bine nevoilor angajaților noștri. Totodată, reprezintă un pilon al brand-ului nostru de angajator", a declarat Emilia Stancu, HR Director al Grupului Saint-Gobain în România.

Institutul Top Employers este o organizație independentă care acordă distincţia "Angajator de Top" companiilor certificate din peste 20 de țări, de pe diferite continente.

Despre Programul de Certificare

În calitate de companie independentă de certificare, Institutul Top Employers evaluează organizaţiile pe baza unui chestionar global de bune practici în domeniul resurselor umane. Pentru a fi certificate, companiile trebuie să atingă standardul minimum necesar stabilit de Institut.

Chestionarul de evaluare abordează 10 teme, precum: strategia cu privire la managementul talentelor, planificarea forței de muncă, procesul de integrare în companie a noilor angajaţi, programele de învățare și dezvoltare, managementul performanței, dezvoltarea leadership-ului, politica de compensații și beneficii şi cultura organizațională.

Despre Institutul Top Employers

Top Employers este o instituţie globală care certifică excelenţa condiţiilor de muncă oferite angajaţilor.
Înființat cu peste 25 de ani în urmă, Institutul Top Employers a certificat peste 1500 de organizații, din 118 țări. Acești angajatori de top au adus un impact pozitiv pentru peste 6 milioane de angajați la nivel global.

Despre Saint-Gobain

Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi. Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice. Cu vânzări de 40,8 miliarde de euro în 2017, Saint-Gobain operează în 67 de ţări şi are peste 179.000 de angajaţi. Pentru mai multe informaţii despre Saint-Gobain, vizitaţi www.saint-gobain.com şi accesaţi contul de Twitter @saintgobain.

În România, Saint-Gobain deţine nouă activităţi (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, Isover, PAM, Rigips şi Weber), cu aproximativ 1.700 de angajaţi si operează 13 unităţi de producţie în zece situri industriale situate în Băicoi, Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România