Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Grupul Saint-Gobain, desemnat "Angajator de Top" la nivel global, european și în România

Grupul Saint-Gobain a fost desemnat, pentru al cincilea an consecutiv, "Angajator de Top" la nivel global, fiind una dintre cele 13 companii din întreaga lume care a primit această recunoaștere. La nivel local, Saint-Gobain România a primit certificarea "Angajator de Top" pentru al patrulea an consecutiv pentru condiţiile de muncă excelente oferite angajaților săi.
Grupul Saint-Gobain, desemnat "Angajator de Top" la nivel global, european și în România

Institutul Top Employers, organizația independentă care desemnează premiile, a subliniat importanța programului de management al performanței Saint-Gobain. Grupul s-a evidențiat, de asemenea, prin politica sa de recrutare, atenția acordată integrării noilor angajați și prin utilizarea de soluții inovatoare, cum ar fi gamificarea sau programatica.

"Certificarea Angajator de Top reprezintă o adevărată oportunitate pentru Saint-Gobain de a-și intensifica politica de resurse umane și, mai precis, politica dezvoltării talentelor și a promovării bunăstării în cadrul Grupului. Aceste rezultate sunt susținute și de sondajul nostru intern global: 87% dintre angajații noștri spun că sunt mândri să lucreze pentru Saint-Gobain și anticipează că vor continua să lucreze în cadrul Grupului în următorii doi ani. În ultimii cinci ani, această recunoaștere ne-a motivat să progresăm. Certificarea din acest an a Orientului Mijlociu este o etapă nouă de care suntem foarte mândri", a declarat Claire Pedini, Vicepreședinte Resurse Umane și Transformare Digitală.

"Suntem onorați să fim recunoscuți și în acest an drept Angajator de Top, o nominalizare cu atât mai importantă cu cât vine din partea unei organizații internaţionale de prestigiu. Dorim să răspundem cât mai bine nevoilor angajaților noștri, de aceea, implementarea cu succes a strategiilor și programelor de dezvoltare profesională şi de planificare a carierei reprezintă în continuare o prioritate pentru companie", a menţionat Ovidiu Păscuțiu, Director General al Grupului Saint-Gobain în România.

Grupul Saint-Gobain a primit această distincţie în 35 de țări în care activează, cu două în plus comparativ cu anul 2019. Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită au fost certificate pentru prima oară în acest an. Aceste două certificări suplimentare au permis Grupului să primească pentru prima dată recunoașterea locală "Top Employer Middle East", pe lângă reînnoirea certificărilor sale "Top Employer Europe", "Top Employer North America", "Top Employer Asia-Pacific" și "Top Employer Latin America".

Top Employers Institute, o organizație independentă, acordă distincția Top Employer Global companiilor pe care le-a certificat în cel puțin 20 de țări și pe mai multe continente. În stabilirea companiilor desemnate, institutul evaluează 600 de indicatori ai condițiilor de lucru pentru fiecare din cele 35 de țări, și anume: Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, China, Columbia, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Arabia Saudită, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Thailanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit și Statele Unite.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva