Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ghid pentru compartimentari interioare

Ghid pentru compartimentari interioare

Pentru a diviza departamentele sau ariile de activitate si a imbunatati performanta angajatilor prin reducerea nivelului de zgomot, a factorilor perturbatori intr-un birou cu plan deschis (open-space), se opteaza pentru compartimentarea spatiului respectiv.

 

In conditiile actuale, companiile se schimba des si evolueaza mai frecvent in functie de conditiile de piata, astfel si schimbarea interioara a personalului este afectata pozitiv sau negativ. Astfel, sunt din ce in ce mai apreciate si cautate acele compartimentari relocabile sau reutilizabile, deoarece sunt mult mai usor de intretinut, mai usor de relocat, iar pe termen lung sunt rentabile. Acestea bineinteles, ii permit fiecarei companii sa isi personalizeze compartimentarea utilizata prin diverse finisaje, tipuri de pereti utilizati, aplicatii etc.

 

In ceea ce priveste alegerea tipului, acestea pot fi cu sticla simpla sau dubla, cu sticla colorata sau transparenta total sau partiala, avand atenuari fonice sau profile diferite. Totul pentru o unicitate a compartimentarii birourilor sau a spatiilor de lucru.

 

Cu Wallrite orice compartimentare interioara a spatiului de birou sau a spatiului de lucru este mai sigura, si poate fi utilizata pe termen lung. Astfel, veti avea inca de la inceputul colaborarii de o planificare creativa a spatiului - proiectarea si managementul de proiect pentru spatiul discutat.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
WALLRITE