Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ghid de achizitionare a echipamentului de foraj COMMACHIO 900 GT

Ghid de achizitionare a echipamentului de foraj COMMACHIO 900 GT

 

Ce trebuie sa nu pierdeti din vedere dupa achizitionare?

 

Cititi foarte bine contractul de vanzare/ cumparare, implicit preturile si clauzele cu privire la termenele de plata sau la garantie. De asemenea, este indicat sa acordati o mai mare atentie momentului in care se face receptia, respectiv momentul in care se elibereaza eventualele garantii materiale. Faceti o deplasare pana in Italia pentru a vedea echipamentul.

 

Asigurati-va ca acesta functioneaza corect si ca nu prezinta urme de uzura. Chiar si in cazul in care detineti o masina de transport, lasati-i pe furnizori sa aranjeze cu transportul echipamentului. Integrati in cadrul contractului daca se poate termenul de transport DDP (Delivered Duty Paid) care inseamna ca vanzatorul are obligatia de a asigura transportul marfii pana la locul asupra caruia ati cazut de comun acord, acesta achitand toate taxele.

 

Post achizitionare este sarcina fiecaruia de a intretine si de a genera profit cu ajutorul echipamentului de foraj. In cazul HVM Ecologic, aparatul Commachio 900 GT a fost alegerea perfecta, ajutand compania sa se dezvolte si sa devina una dintre cele mai cunoscute si mai respectate companii de foraje de pe piata.

 

 

Obiectul este ascuns