Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Freelo entertainment resort - indoor skydiving & indoor surf va fi prezentat la CONTRACTOR 2015

Freelo entertainment resort - indoor skydiving & indoor surf va fi prezentat la CONTRACTOR 2015

 

Proiectul a fost realizat de echipa de arhitecti WigWam, condusa de arh. Razvan Barsan, care a primit din partea dezvoltatorului KEI Development S.A. o tema clara si, in acelasi timp, o provocare: un ansamblu de cladiri care gazduiesc tehnologie performanta, inspirand publicul sa accepte noi provocari, sa-si depaseasca limitele, sa sfideze gravitatia si dimensiunile, sa-si rasfete simturile.

 

Proiectul FREELO este dezvoltat pe o suprafata de 10.000 m2, in  orasul Chitila, langa Bucuresti si va fi finalizat in primavara anului 2016.

 

CONTRACTOR Engineering and Construction Contracting Conference reuneste pe 26 si 27 octombrie 2015, la Radisson Hotel Bucuresti, peste 250 de participanti, conferinta internationala fiind dedicata constructorilor, proiectantilor, arhitectilor, investitorilor si dezvoltatorilor de pe piața imobiliara, investitorilor din sectorul public și cel privat. Conferinta are patru sectiuni tematice in cadrul carora sunt prezentate proiecte de investitii in constructii in domeniile: Sanatate, Educatie si Cultura, Rezidential si Comercial, Sector public urban.

 

CONTRACTOR este un eveniment creat de ABplus Events si face parte din seria expoconferintelor internationale pentru arhitecti si contractori, alaturi de INGLASS, LAUD, GIS si RIFF.

 

Puteti obtine informatii despre CONTRACTOR pe site-ul evenimentului www.contractor.com.ro www.facebook.com/EXPOCONFERINTA.CONTRACTOR.

 

 

Eveniment sustinut de:

Partener oficial: Saint-Gobain 

Sponsori: Hexadome Construct si Makroplast

Partener de comunicare: spatiulconstruit.ro.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România