Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cel mai mare spital privat de recuperare din tara, prezentat la CONTRACTOR

Cel mai mare spital privat de recuperare din tara, prezentat la CONTRACTOR

Spitalul Polaris Medical, cel mai mare spital privat de recuperare din tara, inaugurat in acest an, va fi prezentat la CONTRACTOR de arhitectul bihorean Ovidiu Benta. Prezentarea este realizata avand in vedere rolul arhitectului de integrator in proiecte, acesta reusind sa se substituie trio-ului arhitect-constructor-investitor, functie de situatia si complexitatea proiectului.

 

La eveniment va participa si Tudor-Alexandru Socea, presedintele consiliului de administratie al Polaris Medical. Investitia familiei Socea in spitalul din localitatea Suceagu, judetul Cluj, se ridica la 10 milioane de euro, spitalul fiind dat in folosinta la inceputul acestui an. O parte din fondurile necesare investitiei au provenit din tranzacţia prin care cei trei clujeni care au fondat EnergoBit in 1990, printre care si Ioan Socea, au cedat controlul companiei catre fondul de investitii polonez Innova Capital.

 

CONTRACTOR este un eveniment creat de ABplus Events, organizator profesionist cu o experienta de 18 ani in sectorul arhitecturii si constructiilor, si face parte din seria expoconferintelor internationale pentru arhitecti si contractori, alaturi de INGLASS, LAUD, GIS si RIFF.

 

Puteti obtine informatii despre CONTRACTOR pe site-ul evenimentului www.contractor.com.ro www.facebook.com/EXPOCONFERINTA.CONTRACTOR.

 

 

Eveniment sustinut de:

Partener oficial: Saint-Gobain

Sponsori: Hexadome Construct si Makroplast

Partener de comunicare: spatiulconstruit.ro

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva