Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Filtrele de inox - soluția completă pentru tubarea puțurilor de mare adâncime

Soluția oferită de Valplast Industrie oferă o gamă completă de filtre din inox pentru tubarea puțurilor de apă. Filtrele de inox se îmbină perfect cu țeava de puț din PVC pentru a forma, complet, un puț de mare adâncime.
Filtrele de inox - soluția completă pentru tubarea puțurilor de mare adâncime
Filtrele de inox, BESTFLOW, produse de Valplast Industrie reprezintă o soluție simplă și economică în comparație cu filtrele din oțel de același diametru. Filtrele BESTFLOW sunt realizate prin înfășurarea continuă a unui profil de oțel inoxidabil triunghiular pe un cadru poligonal de bare din același material, simultan cu sudarea în punctele de contact. Modificând pasul de "înfășurare", se pot realiza fante de diferite lățimi.

În prezent, filtre BESTFLOW din oțel inoxidabil montate pe suport din conductă din PVC, au diametre de la 90 la 400 mm. Datorită tubului de susținere, filtrul poate fi mai flexibil, respectiv mai ușor fiind foarte simplu de pus în operă. Lățimile standard ale fantelor sunt 0,3, 0,5 și 1,0 mm.

Lungimea standard a conductei din PVC dotată cu filtru BESTFLOW este de 3 metri. Corpul filtrului este fixat pe capetele conductei de sprijin, prin două inele din PVC. Țeava de sprijin este perforată pe întreaga lungime activă a filtrului.

Întreaga gamă Springline, din care fac parte și filtrele BESTFLOW, respectă toate normele sanitare, oferind o foarte mare siguranță în exploatare.
Materia prima folosită pentru tubulatură, PVC-U, este un material inert si cu o rezistență foarte bună la toată plaja de PH-uri. Valplast Industrie utilizează în exclusivitate stabilizatori CaZn în locul stabilizatorilor pe bază de Pb, rezultând un produs final care îndeplinește cele mai stricte norme de igienă din Europa.

Filtrele de inox - soluția completă pentru tubarea puțurilor de mare adâncime
Articol scris de
VALPLAST INDUSTRIE