Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ferestrele VELUX pentru mansardă, instalate de un specialist, cea mai bună soluţie de iluminare şi de aerisire

O mansarda in care nu este suficienta lumina naturala si aer curat poate conduce la aparitia unor boli precum astmul, depresia, dar si a unor stari de letargie si disconfort accentuat. Ferestrele VELUX sunt cea mai buna solutie pentru a aduce lumina naturala si aerul curat in camerele de la mansarda.
Ferestrele VELUX pentru mansardă instalate de un specialist cea mai bună soluţie de iluminare şi de

Un aspect important al realizarii corecte a unui spatiu de locuit in camerele de sub invelitoare il reprezinta instalarea corecta a ferestrelor de mansarda VELUX. Cand spunem instalarea corecta, ne referim atat la o dimensionare optima a ferestrelor de mansarda in functie de marimea si utilitatea camerei, cat si la instalarea corecta a acestora.

Pentru a obtine cea mai buna solutie de iluminare si de aerisire a camerelor de la mansarda, va recomandam sa apelati la un specialist in domeniul ferestrelor VELUX. Acesta va poate consilia cu privire la numarul si dimensiunea ferestrelor, la modelul acestora, dar si la accesoriile necesare pentru a creste confortul in mansarda.

In urma unei vizite la locatia lucrarii si a unei discutii avute cu montatorul autorizat VELUX, puteti stabili numarul, dimensiunea si modelul ferestrelor VELUX potrivite proiectului dumneavoastra. In cazul in care montatorul colaboreaza cu un distribuitor autorizat VELUX, acesta va poate face o oferta de pret care sa includa atat produsele necesare (ferestrele de mansarda, ramele de etansare, diverse accesorii etc.), cat si serviciile de montaj.

Din oferta primita ar trebui sa reiasa foarte clar modelul, numarul si dimensiunea produselor VELUX care vor fi instalate. VELUX a pus la dispozitia distribuitorilor autorizati o platforma pentru realizare facila a ofertelor de pret. Folosirea acestei platforme permite identificarea usoara si rapida a produselor VELUX din oferta, fara posibilitatea aparitiei unei erori. O oferta realizata in platforma VELUX Dealer Extranet ar trebui sa arate ca in imaginea de mai jos.

Ferestrele VELUX pentru mansardă instalate de un specialist cea mai bună soluţie de iluminare şi de
Un alt pas important pe care ar trebui sa il faceti inainte de demararea proiectului dumneavoastra este sa verificati daca persoana careia doriti sa-i incredintati instalarea ferestrelor VELUX este montator autorizat VELUX. Acest lucru se poate realiza usor, accesand site-ul producatorului, la fel ca in imaginea de mai jos.
Ferestrele VELUX pentru mansardă instalate de un specialist cea mai bună soluţie de iluminare şi de

In cazul in care respectiva persoana nu apare in aceasta lista, sansa ca aceasta sa fie un montator autorizat VELUX sunt extrem de mici. Va recomandam cu insistenta sa apelati doar la montatori autorizati VELUX care va pot oferi un certificat de garantie (bineinteles, insotit si de o factura) pentru serviciile prestate. Montatorii autorizati VELUX sunt obligati sa ofere o garantie cuprinsa intre 2 si 5 ani, in functie de produsele si serviciile pe care le achizitionati.

Daca oferta primita depaseste bugetul alocat, puteti solicita oferte de pret si de la alti distribuitori autorizati VELUX. In anumite situatii, puteti obtine preturi cu 10%-15% mai mici pentru aceleasi produse, economia realizata astfel permitandu-va in acest fel realizarea configuratiei dorite. Este bine sa aveti in vedere faptul ca unele ferestre de mansarda si accesorii VELUX au termene de livrare cuprinse intre 3 si 30 de zile lucratoare si sa luati in calcul aceasta perioada atunci cand doriti sa demarati proiectul. In cele mai multe cazuri termenul de livrare al ferestrelor VELUX uzuale (GZL, GZL-B, GLL, GLL-B, GLU, GLU-B), este de 3 zile lucratoare, indiferent de dimensiunea dorita. In cazul in care distribuitorul VELUX de la care doriti sa achizitionati produsele nu este din orasul dumneavoastra, termenul de livrare creste cu aproximativ 2-3 zile lucratoare.

In speranta ca acest articol v-a fost util, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii sau oferte de pret referitoare la ferestrele de mansarda si accesoriile originale VELUX.

Rav Construct Company, distribuitor autorizat VELUX, comercializeaza si livreaza ferestre si accesorii VELUX in toata Romania.