Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ferestrele Secure, scut împotriva efracției - Nu rata noua promoție

Pentru cei mai multi dintre noi "acasa" nu are doar o semnificatie materiala, ci este mai degraba un sentiment de liniste si siguranta. Acasa este locul in care sunt cei dragi, carora dorim sa le oferim protectie si bucurie.
Ferestrele Secure, scut împotriva efracției - Nu rata noua promoție

De mai bine de 25 de ani, preocuparea noastra continua este de a indeplini asteptarile clientilor nostri prin produse performante, durabile, functionale si sigure. Astfel, am creat ferestrele de mansarda antiefractie Secure, pentru a consolida sentimentul de siguranta de acasa.

Astazi venim in intampinarea dumneavoastra cu o noua promotie, "Ferestrele Secure - Scut impotriva efractiei", valabila pana la data de 15.09.2019.

Puteti achizitiona ferestrele de mansarda FTP-V P2 Secure si FTU-V P2 Secure la un pret de neratat de la oricare distribuitor Fakro din Romania.

Ferestrele de mansarda FAKRO cu rezistenta sporita la efractie sunt special concepute pentru a va proteja impotriva tentativelor de patrundere fortata in locuinta.

 

Acestea sunt echipate cu noul sistem topSafe, ce previne demontarea geamului, sticla laminata antiefractie clasa P2A si maner cu incuietoare. Aceste ferestre nu mai necesita alte masuri de protectie, cum ar fi incuietori suplimentare, care ingreuneaza utilizarea ferestrelor.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
FAKRO ROMANIA
Lucru în România