Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ferestrele FAKRO, scut împotriva grindinei

N-am crezut niciodata ca vor veni aceste vremuri, dar iata ca au venit! Grindina care sparge tot ce gaseste in cale! Un prilej nefericit care ne demonstreaza dimensiunea garantiei pe viata data de FAKRO.
Ferestrele FAKRO, scut împotriva grindinei

Schimbarile climatice din toata lumea au condus la cresterea intensitatii fenomenelor extreme in ultimele luni. Grindina cazuta in Romania a avut efecte devastatoare, lasand in urma ei sute de case, masini si gospodarii distruse.

Mansarda unei locuinte ramane una dintre zonele cele mai expuse la factorii climatici, cu atat mai mult suprafata geamului ferestrei de mansarda.

Geamul este un element esential in alegerea ferestrelor de mansarda. Intrucat acesta reprezinta in jur de 90% din suprafata totala a ferestrei, prin securizarea lui poate forma un adevarat scut impotriva grindinei si, de ce nu, un scut pentru siguranta noastra.

Pentru noi, grindina reprezinta mai degraba o provocare, o modalitate prin care confirmam rezistenta si calitatea produselor noastre in fata celor mai dure teste ale naturii.

Suntem siguri de calitatea produselor noastre de aceea oferim garantie pe viata pentru rezistenta sticlei la grindina pentru toate ferestrele de mansarda FAKRO. Aceasta se traduce prin rezistenta, durabilitate, functionare fara probleme in conditii climatice extreme, dar si, cel mai important, siguranta maxima a locuitorilor mansardei.

In aceasta perioada nu au fost inregistrate distrugeri ale ferestrelor de mansarda FAKRO cauzate de grindina, fapt confirmat de lipsa solicitarilor tehnice in acest sens.

 

Principalele tipuri de geamuri utilizate la ferestrele de mansardă FAKRO

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
FAKRO ROMANIA
Lucru în România