Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ferestre cu geam Termopan sau Tripan, la comandă în Timisoara sau Arad

Noile Ferestre cu geam termopan Premium sunt foarte solicitate, în special cele care au culoarea profilului Stejar Auriu sau Nuc, fiind unele dintre cele mai populare alegeri de culoare ale clienților în anul 2020 / 2021.

Ferestre cu geam Termopan sau Tripan, la comandă în Timisoara sau Arad

Ferestre cu geam Termopan sau Tripan, la comanda în Timisoara sau Arad
Calitatea ne reprezinta, pretul ne recomanda!

Din ce în ce mai mulți oameni cumpără ferestre din pvc cu geam termopan sau tripan pentru casa lor și nu se este întâmplător. De fapt, aceasta este una dintre cele mai mari tendințe în renovarea casei: producția și vânzarea de produse personalizate.

Clienții potențiali nu mai sunt limitati în selecția ferestrelor cu geam termopan pentru a alege funcționalitatea şi calitatea acestora. Producătorii de ferestre au crescut pentru a satisface nevoile pieței, iar acum proprietarii de case au o mare varietate de stiluri, aspect și culori din care să aleagă.

Noile Ferestre cu geam termopan Premium sunt foarte solicitate, în special cele care au culoarea profilului Stejar Auriu sau Nuc, fiind unele dintre cele mai populare alegeri de culoare ale clienților în anul 2020 / 2021.

Avantajul alegerii ferestrelor din premium este că adaugă eleganță și căldură casei tale, oferindu-i acea notă în plus de acasă. Sunt o achiziție perfectă atât pentru casele mai vechi, deoarece păstrează aspectul distins, cât și pentru cele moderne, deoarece pot adăuga o notă de culoare.

Misiunea noastră la premiumfenster.ro este să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua cea mai avantajoasă și bine informată decizie cu privire la achizițiile dumneavoastră.

Citind acest articol, veți dobândi cunoștințele pentru a alege cei mai buni producători și furnizori de ferestre cu geam termopan pentru, dumneavoastră.

Cel mai Renumit Brand din domeniul ferestrelor cu geam termopan este cunoscut sub numele de VEKA.

Ferestrele cu geam termopan VEKA vă pun la dispoziție o gamă de produse ideale pentru orice tip de locuință.

Un avantaj major al ferestrelor cu geam termopan VEKA îl reprezintă faptul că acestea sunt fabricate ținând cont de climatul țării noastre, făcând astfel față cu brio variațiilor de temperatură dintre vară și iarnă, dar și dintre zi și noapte, cu respectarea standardelor europene cu privire la calitatea profilelor din PVC.

Unul dintre motivele pentru care ferestrele VEKA sunt atât de rezistente este rigidizarea interiorului profilelor cu oțel zincat, devenind astfel imbatabil în fața presiunii exercitate de greutatea construcției, de intemperiile exterioare, având o durată de viață de până la 50 de ani.

 

 

În gama Produselor oferite de producători de Ferestre cu geam termopan VEKA veți găsi următoarele Profile PVC Disponibile :

Veka SOFTLINE 70AD

  1. Acest sistem de ferestre are valorile optime ale izolării termice, de până la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obține în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit.
  2. Rigidizările din oțel zincat de minimum 1,5 mm asigură ferestrei stabilitate și funcționare îndelungată.
  3. Acest Sistem de ferestre are adâncimea profilului de 70 mm, avand 5 camere de izolare.

 

Veka SOFTLINE 76 MD

  1. Coeficient de izolare termică: pana la Uw = 0,75 W/m2K, în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit.
  2. Acest Sistem de ferestre cu geam termopan are adâncimea profilului de 76mm, având 5 camere de izolare și garnitură mediană (al treilea rând de garnituri de etanșare) pentru un plus de protecție împotriva curentului sau a umidității.
  3. De asemenea, acest profil de fereastra cu geam termopan are rigidizări din oțel zincat conform prescripțiilor VEKA privind armăturile, minimum 1,5 mm.

 

Veka SOFTLINE 82

  1. Coeficientul remarcabil de izolare termică, de până la Uw = 0,7 W/m2K, poate fi obținut în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit.
  2. Sistemul de ferestre cu geam termopan VEKA Softline 82, este necoplanar avand adancimea profilului pvc de 82 mm, trei garnituri de etanșare, 7 camere de izolare în toc și 6 camere în cercevea.
  3. Aceste Profile de Ferestre cu geam termopan (Veka SOFTLINE 82 ) au rigidizarea din oțel zincat de minimum 1,5 mm ce asigură ferestrei stabilitate și funcționare îndelungată. Datorită configurației falțului sunt posibile virări de la 24 mm la 48mm, în funcție de bagheta utilizată. Design elegant.

 

Prin simpla completare a formularului de contact de pe pagina premiumfenster.ro puteți evita să pierdeți timp inutil căutând furnizori. Completați formularul de cerere ofertă și veți primi până la patru oferte gratuite și fără obligații.

De ce să cumpărați ferestre cu geam termopan sau tripan?

Beneficiile achiziționării de ferestre cu geam termopan şi tâmplarie PVC sunt numeroase și pot fi legate de funcționalitate, considerații ecologice și alegeri personale.

Iată doar câteva dintre avantaje:

  1. Durabilitate - Sistemul de ferestre cu geam termopan pot rezista până la patru decenii și numeroși furnizori oferă asigurare până la 10 ani (unii oferă chiar și acoperire pe viață).
  2. Izolație - casa ta poate deveni cu până la 30% mai încălzită prin izolația din uPVC.
  3. Reciclabilitate - materialul nu este doar rezistent, dar este și ecologic, deoarece poate fi reutilizat de până la patru ori înainte de a-și pierde proprietățile.

Noile Sisteme de Ferestre din PVC cu geam termopan sau tripan oferă un aspect clasic, elegant și cald.

Ele pot fi o alegere excelentă pentru multe stiluri de ferestre termopan cu profile din tâmplarie de PVC, atât pentru spațiile de cazare mai vechi, cât și pentru cele mai noi, deoarece pot îmbunătăți caracteristicile deja existente sau pot oferi un aspect deosebit.

Ferestrele termopan de culoare maro sunt de calitate mai scăzută decât ferestrele termopan albe?

Procesul prin care sunt create ferestrele din PVC este același și nu afectează calitatea indiferent de culoare. Ferestrele termopan PVC sunt de aceeași calitate ca ferestrele termopan cu culoarea profilului de baza alb.

Scala de evaluare a energiei ferestrelor termopan

Ferestrele termopan sunt realizate din pulbere de plastic (policlorura de vinil neplastifiata, PVC) la care se adaugă o nuanță colorată.

Când pulberea este încălzită și injectată în cadrele matriței, se întărește în formele specifice care sunt apoi legate pentru a face geamurile termopan, sau tripan.

Termopan = 2 rânduri de sticlă
Tripan = 3 rănduri de sticlă

Unul dintre cei mai importanți factori de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați ferestre termopan din profil PVC alb sau colorat este evaluarea energetică.

 

 

Scala variază de la G la A+ (cu G fiind cel mai mic și A+ cel mai înalt).

Cu cât ratingul ferestrelor termopan este mai mare, cu atât sunt mai eficiente din punct de vedere energetic.

Dar ce înseamnă asta de fapt?

Evaluarea ferestrei se calculează pe baza unei formule care definește cantitatea de transmisie solară a căldurii permisă de geamul cu geam dublu sau triplu, valoarea U pentru rame și geamuri și infiltrarea aerului (cât de bună este izolația asigurată de garniturile ferestrelor). Împreună, acești parametri definesc calitatea generală a ferestrei.

Care sunt prețurile pentru ferestrele termopan de culoare (Stejar Auriu, Nuc, Gri Antracit)?

Din cauza nuanței adăugate în procesul de fabricare a ferestrelor din PVC, prețurile ferestrelor din PVC de culoarea STEJA AURIU, MAHON, GRI sunt în general mai mari decât cel al ferestrelor din PVC cu o culoarea de baza alb.

Premiumfenster.ro vă recomandă sticla 4 anotimpuri(4S). Sticla pentru control solar poate fi folosit pentru a menţine interioarele mai confortabile prin prevenirea încălzirii excesive în zilele însorite, fără necesitatea unui sistem de aer condiţionat sau a storurilor.

Așadar, calculele sunt următoarele:

Pentru ţara noastră balanţa înclina mai mult în favoarea geamului Low-e în zonele de munte, deoarece este mai frig pentru o perioadă mai mare de timp și automat avem nevoie ca radiaţiile solare sa treacă cât mai mult posibil pentru a încălzi.

De ce variază prețul ferestrelor cu geam termopan?

Există și alți câțiva factori care pot influența prețul final al ferestrelor termopan:

Culoarea profilului pvc poate fi pe o singură față sau pe mai multe fețe. Dacă clientul alege să-și coloreze sistemul de ferestre cu geam termopan doar pe o parte a ramei (fie pe interior, fie pe exterior).

 

20% mai multă lumină
premiumfenster.ro
20% mai multă lumină

Ferestrele termopan Premium aduc mai multă lumină în locuinţa ta!

Prețurile pentru ferestrele termopan din PVC de culoare pot varia în funcție de tipul deschiderii, dimensiuni și numărului de piese. De asemenea, contează şi modelul de sticlă aleasă.

Pentru consultanţa, reparaţii sau alte infomaţii. accesaţi: www.premiumfenster.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.