Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Faci aceste greșeli când cumperi piatră travertin?

Cât timp îți dorești să te bucuri de rezistența, calmul și relaxarea pe care ți le transmite o piatră naturală travertin? Cu siguranță pentru o lungă perioadă, chiar o viață întreagă. De aceea este bine să mergi la sigur din prima. Antique Stone, unul din cei mai mari importatori de piatră naturală din România îți dezvăluie câteva secrete cu privire la toate tipurile de travertin. În acest fel vei știi exact ce cumperi și vei avea siguranța că primești exact produsul pe care îl dorești.

 

Ești bombardat cu multe oferte, multe prețuri și multe modele. Dar oare toate pietrele de travertin sunt la fel? Deși la prima vedere ar părea că da, specialiștii Antique Stone te asigură că nu e deloc așa. Există mari diferențe pe care este absolut esențial să le cunoști înainte să cumperi orice travertin.

 

Ce greșeli poți face atunci când cumperi această piatră decorativă?

 

Ești tentat să te orientezi prima dată după preț și apoi după selecția pietrei

 

Este important prețul în luarea deciziei, însă nu uita de calitate. Poți comanda online o piatră decorativă pe baza unei mostre sau a unei poze excelente. Însă dacă nu știi sigur ce categorie de piatră ai ales, și ignori sfaturile de mai sus,  este foarte probabil să ai surprize la montaj. Iar rezultatul să nu fie cel pe care l-ai așteptat. Nu uita că eleganța pe care o alegi trebuie să țină o viață întreagă.

 

Antique Stone îți oferă cea mai variată gamă de piatră naturală.  Pe site-ul www.antiquestone.ro găsești cu siguranță piatra de care ai nevoie. În plus beneficiezi de consultanță și informații transparente până în cele mai mici detalii.