Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Divizia Bose Professional prezintă boxele DesignMax

Bose Professional introduce DesignMax, o gamă largă de boxe ce aduce flexibilitate și stil pentru a conferi sunet și aspect remarcabil oricărui spațiu comercial. Cu 10 modele de boxe și două de subwoofere dintre care să alegeți - incluzând opțiuni încastrate sau la suprafața plafonului și modele de exterior și de interior, este simplu să creați sisteme DesignMax potrivite oricărei aplicații, mare sau mică.
Divizia Bose Professional prezintă boxele DesignMax

Modelele DesignMax variază de la profile de 2 inch până la difuzoare de compresie high-SPL de 8 inch. Toate modelele conferă sunet impresionant, fără a necesita EQ sau DSP (egalizare sau procesare digitală). Posibilitatea de egalizare a vocilor pe anumite procesoare digitale de semnal Bose și amplificatoare smart, conferă sunet și mai bun. Procesarea SmartMass poate fi de asemenea activată pentru a conferi sunet îmbunătățit la orice nivel de audiție. Pe anumite modele, sistemul Dispersion Alignment (aliniere a dispersiei sunetului) aduce răspuns consistent pe o arie amplă - astfel încât întreg auditoriul beneficiază de sunet premium.

Forma elegantă este susținută prin carcase netede, cu grile subțiri, logouri detașabile și stil atractiv, permițând modelelor DesignMax să se potrivească în orice decor. Boxele DesignMax pentru montare la suprafață sunt prevăzute cu brațe în formă de U, iar designul unic ține boxele mai aproape de perete, obținându-se astfel un aspect net superior. Boxele DesignMax sunt disponibile în variantele negru și alb și pot fi vopsite.

Pentru cei care instalează, mecanismele de montare QuickHold de pe fiecare boxă DesignMax fac instalarea mai simplă, reduc solicitarea și bătăile de cap și economisesc timp substanțial pe teren. În cazul modelelor care se montează la suprafață, boxa se asigură în brațul QuickHold. Cei care instalează pot ajusta balansul și bloca brațele QuickHold pentru a poziționa boxa fără a folosi instrumente, în câteva secunde. Pentru modelele încastrabile, boxele se plasează simplu în deschiderea din plafon. Brațele de montare QuickHold se deschid în spațiul respectiv, ținând boxa în timp ce instalatorul își termină lucrarea.

Toate modelele includ conectori Euroblock; modelele pentru plafon includ carcase evaluate, suporturi pentru montaj și acces frontal pentru cablare audio, opțiuni ce înlesnesc instalarea și depanarea.

De la concept și design la instalare și operare, boxele profesionale Bose DesignMax au caracteristicile, stilul și flexibilitatea de a face și mai reusită fiecare etapă a proiectului - beneficiarii finali sunt mai mulțumiți de tot ce aud (și de tot ce văd).

Despre Bose

Corporația Bose a fost înființată în 1964 de Dr. Amar G. Bose, pe atunci profesor de inginerie electrică la MIT (Massachusetts Institute of Technology). Astăzi, compania este condusă după principiile fondatorii, investind în cercetare pe termen lung cu un obiectiv fundamental: de a dezvolta noi tehnologii cu beneficii reale pentru clienți. Inovațiile Bose traversează decenii și industrii, creând și transformând noi standarde în domeniul audio și dincolo de acesta. Produsele Bose pentru casă, pentru mașină, portabile sau pentru spații publice au devenit emblematice, schimbând modul în care oamenii ascultă muzică.

Corporația Bose are capital privat. Spiritul de inventivitate, pasiunea pentru excelență și dedicația pentru a asigura clientilor experiențe extraordinare, pot fi întâlnite oriunde în lume, acolo unde există Bose.

Contact
Bose în România prin All Audio
0251 411116

office@allaudio.ro

www.all-audio.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
All Audio - Bose in Romania
Lucru în România