Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Divizia Bose Pro prezintă aplicația online Business Music System Designer pentru Integratori de soluții Audio

InfoComm, Bose Professional, Standul C946 - Divizia Bose Professional a lansat Business Music System Designer (BMSD), un nou instrument pentru design online interactiv ce vine în sprijinul integratorilor de soluții audio pentru identificarea și indicarea produselor profesionale Bose de utilizat în aplicațiile audio. Disponibil online, gratuit, BMSD ajută utilizatorii să găsească rapid soluția audio potrivită pentru diferite aplicații și bugete.
Divizia Bose Pro prezintă aplicația online Business Music System Designer pentru Integratori de soluții Audio

Bose Business Music System Designer (BMSD) este un nou instrument interactiv de design online care ajută integratorii audio să indice produsul Bose Professional cel mai potrivit pentru diferite aplicații audio.


Prima versiune a acestui instrument online ușor de utilizat se axează pe recomandări pentru gamele de boxe Bose® FreeSpace® și EdgeMax™, bazate pe parametri simpli precum dimensiunile încăperii, modalitatea de montare, acoperirea dorită și nivelul de volum. Instrumentul conferă opțiuni “bune” și “mai bune” pentru cantitatea boxelor, setări, destinația de amplasare și spațiu.


Business Music System Designer reduce timpul de proiectare și crește încrederea că v-a fost recomandat cel mai potrivit sistem. Următorul update ce va fi făcut acestui instrument va aduce și mai multe recomandări asupra sistemului, incluzând selecția de amplificatoare și accesorii, precum și alte opțiuni utile.

Interfața pentru utilizator intuitivă și capacitățile de raportare permit integratorilor să livreze rapid estimările, contribuind în același timp la consolidarea încrederii și a unei relații și mai fructuoase cu clienții.

 

Bose Business Music System Designer

 

- Ușor de utilizat, conferă recomandări rapide bazate pe selecții simple de parametri

- Nu presupune cunoașterea anterioară a produselor

- Timp de proiectare: mai puțin de 10 minute

- Suport pentru boxe montate la suprafață, încastrate sau suspendate

- Suport pentru noile Bose EdgeMax™ montate în tavan

 

Aplicația Bose Business Music System Designer este disponibilă la pro.bose.com/bmsd

 

Despre Corporația Bose


Corporația Bose a fost înființată în 1964 de către Dr. Amar G. Bose, pe atunci profesor de inginerie electrică la Institutul de Tehnologie Massachusetts (MIT). Astăzi, compania este condusă dupa principiile fondatoare, investind pe termen lung în cercetare, cu scopul fundamental de a dezvolta noi tehnologii cu beneficii substanțiale pentru clienți. Inovațiile Bose se întind peste decenii și industrii, creând și transformând continuu în domeniul audio și dincolo de acesta. Produsele Bose pentru casă, pentru mașină, portabile și pentru spații publice au devenit emblematice, schimbând modul în care oamenii ascultă muzică.

 

Compania Bose are capital privat. Spiritul de inovație, pasiunea pentru excelență și dedicația pentru experiențe inedite ale clienților pot fi găsite în toată lumea – peste tot unde există Bose.

 

Bose în Romania prin All Audio

 

0251 411 116

bose@allaudio.ro

http://pro.Bose.com

http://www.all-audio.ro/

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
All Audio - Bose in Romania
Lucru în România