Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Despre eficienţă şi siguranţă – sonorizarea şcolii Elena Văcărescu din Bucureşti

Scoala gimnaziala Elena Vacarescu din Bucuresti foloseste acum un sistem de sonorizare ambientala si public address performant si extrem de util, livrat de Amro Grup.
Despre eficienţă şi siguranţă – sonorizarea şcolii Elena Văcărescu din Bucureşti

Pentru o mai buna desfasurare a programului zilnic, scoala a investit in sistemul audio complex, care permite difuzarea muzicii de fundal si anunturilor importante, pe zone diferite. Adica, in fiecare clasa, se pot difuza muzica sau anunturi, in functie de nevoi, in mod individual.

Din dorinta de a dispune de o mai buna organizare, scoala a contactat Amro Grup, cerand o solutie de sonorizare pe mai multe zone. Asadar, in scoala a fost nevoie de un sistem care sa difuzeze muzica de fundal, dar numai in locurile dorite, in anumite momente. Apoi, s-a cerut o solutie de difuzare de anunturi doar in locurile stabilite, cum ar fi holurile sau curtea scolii.

Deci, scoala a vut nevoie de un sistem de sonorizare ambientala care sa transmita muzica la numite ore, in anumite sali de clasa, nu peste tot. O alta nevoie importanta a fost aceea de difuzare a anunturilor si mesajelor importante pentru elevi si profesori, la anumite ore, in anume zone ale scolii. Sau, cand intervine o situatie de urgenta, in care prin anunturi live, elevii pot fi instruiti despre cum sa procedeze pentru a fi in siguranta.

Cat de util este un sistem de sonorizare si public address pentru scoli?

Avand in vedere numarul mare de elevi si profesori si multitudinea de sali de clasa, in cazul unei situatii care necesita evacuarea tuturor, un sistem de difuzare de anunturi live informeaza asupra pericolului si ofera instructiuni pentru evacuarea ordonata si eficienta a tuturor. Iar in ceea ce priveste muzica ambientala, este dovedit de oamenii de stiinta ca muzica clasica, spre exemplu, creste capacitatea de concentrare si atentie si mareste productivitatea.

Ce solutie am proiectat pentru nevoile scolii Elena Vacarescu?

Pentru acest proiect s-au integrat mai multe echipamente audio profesionale, printre care difuzoare de interior si de exterior si baze microfonice pentru anuturi; s-au folosit amplificatoare cu canale multiple si mai multe functii incorporate. Pentru gestiunea sistemului s-au folosit centrale tip multizone, proiectate pentru a controla sistemele audio si public address,  pe zone independente.

 

Pentru interior s-au folosit difuzoare cu montaj pe perete, putere de 6W, cu aspect discret si usor de integrat in orice sala. Pentru exterior au fost alese difuzoare tip proiectoare de sunet de 30W, care ofera marele avantaj al dirijarii sunetului in zona dorita. Sunt si extrem de rezistente, cu carcasa din ABS, functionand fara probleme in orice anotimp. 


Scoala gimnaziala Elena Vacarescu din Bucuresti este un bun exemplu de cum ar trebui sa functioneze scolile, pentru a lucra eficient si in siguranta, zi de zi. Pentru informatii despre costurile si avantajele unui astfel de sistem de sonorizare si anunturi, contacteaza-ne!

Despre eficienţă şi siguranţă – sonorizarea şcolii Elena Văcărescu din Bucureşti

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
AMRO ELECTRONIC GRUP