Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Deschideri mari fara stalpi intermediari cu halele MEXI

Halele MEXI pot avea deschideri pana la 20-21 m fara stalpi intermediari si inaltimi pana la 6 m. Deschiderea traveilor se poate face pana la 6 m. Un alt avantaj pe care il prezinta halele MEXI este acela al buloanelor de ancorare.
Deschideri mari fara stalpi intermediari cu halele MEXI

Halele din profile metalice grele (HEA, HEB, etc) necesita o carcasa de buloane incastrata in beton, procesul fiind unul anevoios din cauza axarii cu exactitate a buloanelor in cuzineti. Pentru aceste operatii este nevoie de personal calificat (sudor autorizat) pentru fixarea acestora de armaturi, lacatusi etc.

 

Sistemul prinderii halelor MEXI de fundatii este alcatuit din ancore chimice/mecanice care elimina probleme de axaj, precum si necesitatea personalului calificat, acestea putand fi montate si sub o indrumare minima, ceea ce reduce costurile.

 

Datorita faptului ca structurile sunt usoare, nu este necesar pe toata durata montajului utilizarea utilajelor de ridicat (macara, manitou).

 

Sistemele de inchidere pot fi alcatuite din tabla sau panouri sandwich. Ca la orice tip de  hala, se pot folosi in mod normal orice fel de luminatoare, usi de acces (sectionale, rapide etc), ferestre.

 

Grupul MEXI este producator de profile metalice cu latimi de 90 mm, 140 mm, 190 mm, 240 mm si cu grosimi de la 1.0 mm - 3.5 mm, zincate, ceea ce reduce substantial costurile finale de executie a halelor metalice.

 

De asemenea firma noastra colaboreaza cu producatori si furnizori consacrati de materiale in domeniul constructiilor, calitatea materialelor fiind dovedita prin certificate de calitate.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România