Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Descărcător supratensiune pentru protecţia echipamentelor Hybrid Spark Gap HSG NOVARIS

Descarcatorul de supratensiune hibrid Novaris este proiectat pentru a proteja echipamentele electrice impotriva supratensiunilor tranzitorii directe si induse cauzate de trasnet si supratensiune temporara pe circuitele de alimentare cu curent alternativ.
Descărcător supratensiune pentru protecţia echipamentelor Hybrid Spark Gap HSG NOVARIS

Hybrid Spark Gap HSG NOVARIS este alegerea optima pentru sisteme de distributie TN-C, TN-S, TN-C-S (MEN), TT si IT, oferind protectie in toate modurile impotriva supratensiunilor tranzitorii intre faza si nul, faza si pamant, nul si pamant.

Respecta toate standardele majore de protectie impotriva trasnetului si este in configurate in conformitate cu recomandarile IEC.

Functionare

Aceste descarcatoare de supratensiune ofera protectie tranzitorie in toate modurile.Componentele sunt monitorizate continuu pentru integritate atat pentru supracurent, cat si pentru supratemperatura, cu afisare de stare printr-un indicator LED incorporat. Curentul de descarcare la 8 / 20μs este de 250 kA. Nu exista, practic, posibilitatea sa existe nicio consecinta asupra echipamentului cauzat de o supratensiune. Tensiune nominala 220-240VAC / 50Hz, descarcatorul poate gestiona o supratensiune in mod continuu de pana la 480VAC/50, in acest caz tabloul electric nu necesita a fi deconectat de la retea. Descarcatorul este montat intr-un corp metalic din aluminiu.

Carcasele din plastic nu sunt recomandate. In plus fata de indicatorul de alarma LED, exista si un modul care permite monitorizarea de la distanta.
La fel ca orice descarcator, ar trebui protejat cu un dispozitiv de protectie in amonte. Se recomanda o siguranta HRC de 63A sau un intrerupator de circuit de 32A.


Pagina noastra de Facebook
Contul nostru Instagram 
Canalul nostru de Youtube 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva