Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Decoratiuni si obiecte utile, din dopuri de pluta

Decoratiuni si obiecte utile, din dopuri de pluta

Pluta ca material de constructii sau finisaje este genul de produs agreabil, ecologic si natural care ofera o multime de psoibilitati atat izolatoare, cat si decorative. Se gaseste in magazinele de specialitate sub forma de dale sau de panouri, dar putini dintre noi isi dau seama ca au la indemana pluta pe care o pot recupera din diverse actiuni casnice.

 

Faceti-va o cutie sau o ladita in care sa adunati dopurile de pluta de la sticle. Cu cat aveti mai multe, cu atat puteti face, ulterior, obiecte mai interesante pentru casa voastra: de la suporturi divrese de pahare, termoizolatoare, care sa va fereasca masa de zgarieturi, la tablouri, panouri si chiar covorase ori placari moi pentru anumite portiuni ale podelei sau pe un perete. Idei sunt numeroase si, dupa cum vedeti, nu arata deloc rau.

 

LTP MPG, 5 L - Impermeabilizant pentru suprafete lucioase din piatra naturala si ceramica
LTP MPG, 5 L - Impermeabilizant pentru suprafete lucioase din piatra naturala si ceramica

LTP MPG, 5 L - Impermeabilizant pentru suprafete lucioase din piatra naturala si ceramica

Cea mai noua tehnologie aplica pe baza de impermeablizare la nivel de nano structura, ce patrunde adanc in material, LTP MPG este solutia profesionala pentru piatra naturala si gresie cu finisaj lustruit (polisat). Potrivit pentru uz interior si exterior (podele lustruite, pereti sau blaturi). Nu modifica aspectul pietrei naturale. 

Beneficiile LTP MPG
Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor, grasimiilor
Produs ideal pentru blaturile si placarile din granit sau marmura
Solutie perfecta pentru aplicare exterioara sau interioara

Solutie recomandata pentru:
- piatra naturala cu finisaj polisat;
- limestone. 

Mod de utilizare:
Asigurati-va ca suprafata este curata, uscata si fara contaminare (reziduri de chit, adeziv sau chiar mizerie).
Daca este necesar, pentru prima aplicare, curatai suprafata cu LTP Grimex si lasa sa se usuce complet (24h).
Aplicati un strat subtire si uniform cu o carpa alba sau cu un burete. Timp de 20 de minute in timp ce impermeabilizantul este inca umed pe suprafata lustruiti utilizand o carpa uscata sau o masina de polisare. Lasati sa se usuce timp de 4 ore si apoi pe suprafetele mai poroase aplicati un strat suplimentar utilizand aceeasi metoda. Este important sa indepartati orice exces de pe suprafata.
Nu aplicati la temperaturi de peste 25°C. Asigurati-va ca incalzirea prin pardoseala este oprita. Impermeabilizantul in exces se va usca si va lasa urme uleioase pe suprafata. Pentru a elimina, aplicati inca putin LTP MPG si lustruiti peste suprafata in cauza. Daca nu esti sigur de metodele de aplicare corecte incearca pe o zona mai putin vizibila inainte de aplicarea generala. Zonele tratate ar trebui sa fie suficient de uscate pentru a merge pe ele dupa aproximativ 4 ore dar va dura 3 zile pentru ca produsul sa devina pe deplin rezistent la apa.

Consum: 1L = 15 mp in functie de porozitatea suprafetei.

Intretinere: 
Utilizati LTP Floorshine pentru pardoseli si LTP Stonewash pentru pereti. Pentru petele persistente de pe suprafete utilizati LTP Grimex caz in care este posibil sa fie necesara re-impermeabilizare zonelor tratate. Nu utilizati agenti de inalbire puternici la intretinerea de rutina.

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTP


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP5
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareDaca dupa aplicare raman reziduri la suprafata, se datoreaza supraplicarii si se poate indeparta usor folosin o carpa alba imbibata cu LTP MPG, in cazul in care nu reusesti cere ajutorul specialistiilor nostrii.
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:5
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant piatra naturala LTP MPG, pentru suprafete lustuite, 5 litri
Description

LTP MPG este un impermeabilizant pentru suprafetele lustruite, la nivel de nano structura, adica patrunde adanc in material. Solutia este potrivita pentru uz interior si exterior, pentru podele lustruite, pereti sau blaturi si nu modifica aspectul pietrei naturale. 

Beneficiile utilizarii unui impermeabilizant precum LTP MPG:
- Tehnologie de protectie la nivel de nano structura;
- Protectie impotriva apei, a uleiurilor, a grasimilor;
- Produs ideal pentru blaturile si placarile din granit sau marmura;
- Este o solutie potrivita pentru aplicarea in spatiile interioare si exterioare;
- Se preteaza pentru aplicarea cu masina monodisc. 

Modalitate de utilizare:
- Te asiguri ca suprafata este curata, uscata si fara contaminare (ex. reziduri de chit, adeziv sau chiar mizerie);
- Daca este necesar, pentru prima aplicare, poti folosi un detergent pentru piatra naturala si sa lasi suprafata sa se usuce complet timp de 24 de ore. 

Cum se aplica LTP MPG:
- Se aplica un strat subtire si uniform cu o carpa alba sau cu un burete; 
- Timp de 20 de minute, in timp ce impermeabilizantul este inca umed pe suprafata, poliseaza folosind o carpa uscata sau o masina de polisare;
- Lasa suprafata sa se usuce timp de patru ore si apoi pe suprafata mai poroasa, aplica un strat suplimentar utilizand aceeasi metoda;
- Indeparteaza orice exces de pe suprafata si poliseaza bine fiecare strat.

Solutia nu se aplica la temperaturi de peste 25 de grade Celsius. 
Asigura-te ca incalzirea prin pardoseala este oprita, caci impermeabilizantul in exces si nepolisat se va usca si va lasa urme uleioase pe suprafata. 
Pentru a elimina, aplica terebentina de petrol sau inca putin LTP MPG si poliseaza suprafata in cauza. 

Daca nu esti sigur de metodele de aplicare corecte, incearca o zona mai putin vizibila inaint de aplicarea generala. Zonele tratate, ar trebui sa fie suficient de uscate pentru a merge pe ele dupa aproximativ patru ore, dar va dura trei zile pentru ca produsul sa devina pe deplin rezistent la apa. 

Nu folosi agenti de inalbire puternici la intretinerea de rutina. 

Consum
Se foloseste un litru la 15 MP, in functie de porozitatea suprafetei. 

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Ultima tehnologie de protectie la nivel de nano structura
USP2Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor, grasimiilor
USP3Produs ideal pentru blaturile si placarile din granit sau marmura
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):960
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg406
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220021051
Dimensiuni pt titlu5 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
LTP Glaze Protector, 5 L - Impermeabilizant cu efect de ud
LTP Glaze Protector, 5 L - Impermeabilizant cu efect de ud

LTP Glaze Protector, 5 L - Impermeabilizant cu efect de ud

LTP Glaze Protector este un impermeabilizant de suprafata (dupa aplicare, formeaza un micro-film, cu aspect de 'proaspat spalat' foarte rezistent la uzura si pete), destinat tuturor suprafetelor din piatra naturala cu finisaj lucios. Produsul nu necesita intretinere, protejeaza si infrumuseteaza suprafata. Livrarea se face rapid si usor prin curierat cu plata ramburs.

Beneficiile utilizarii LTP GLAZE PROTECTOR
Rezistent la traffic, praf  si pete necorozive, cu mentenanta scazuta
Destinat spatiilor interioare
Confera un aspect ''proaspat spalat - fresh'' 

Se mai poate folosi pentru:
- ceramica;
- piatra naturala;
- portelan nepolisat. 

Mod de utilizare:
Suprafete nou montate – asigura-te ca suprafata care urmeaza sa fie tratata (impermeabilizata) este complet curata, uscata si fara urme de chit sau adezivi. Pentru curatarea in prealabil vezi LTP Grimex sau daca suprafata este grav murdara si permite (ex: suprafata antichizata, periata, fiamata sau chiar neslefuita) foloseste LTP Grout Stain Remover.  
Suprafetele existente - trebuie prima data curatate si degresate cu LTP Grimex avand grija sa clatiti foarte bine. Lasati sa se usuce foarte bine (12-24 ore). Orice umezeala retinuta in imbinarile de chit pot provoca uscarea opaca a LTP Glaze Protector si pot preveni ajungerea impermeabilizarii la maturitatea si duritatea completa.

Aplicare:
Aplicati folosind o carpa imbinata cu solutie. Se toarna continutul intr-un recipient separat. Inmuiati carpa in solutie si stoarceti-o. Impaturiti carpa si aplicati uniform pe suprafata fara frecare. Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform (in medie de 3 ori). A se lasa sa se usuce (+/- 1 ora). A nu se aplica prea multe staturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si / sau reduce eficienta produsului. Se maturizeaza dupa aproximativ o ora, dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin maturitatea, pentru a deveni pe deplin rezistente la apa. Daca aveti dubii experimentati pe placi de rezerva pentru a stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi inainte de uzul general. Se clateste podeaua cu o carpa cu apa dupa utilizare.

Intretinere:
Se mentine extrem de usor cu detergentul universal LTP Floorshine (acesta mentine protectia impermeabilizantului timp indelungat). In zonele in care impermeabilizarea devine uzata se aplica mai mult LTP Glaze Protector. La un moment dat este de dorit refacerea completa a impermeabilizarii. In acest caz utilizati LTP Grimex pentru a decapa impermeabilizarea originala inainte de a reimpermeabiliza.

Consum: 1L = 30-40 mp per litru (un strat) in functie de porozitatea substratului.

Atentie:
A se pastra in afara accesului copiilor. Pastrati intr-un loc ferit de inghet. Evitati temperaturile extreme. Evitati sa folositi detergenti puternici pentru a spala suprafetele tratate cu LTP Glaze Protector.
A nu se aplica la exterior unde are contact direct cu razele UV!

 


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP5
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareA nu se aplica prea multe staturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si / sau reduce eficienta produsului. Se intareste dupa aproximativ o ora, dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin maturitatea si duritatea, pentru a devini pe deplin rezistente la apa.
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:5
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant piatra naturala LTP Glaze Protector, cu efect de ud, 5 litri
Description

LTP Glaze Protector este un impermeabilizant de suprafata (dupa aplicare, formeaza un micro-film, cu aspect de 'proaspat spalat' foarte rezistent la uzura si pete), destinat tuturor suprafetelor din piatra naturala cu finisaj lucios. Produsul nu necesita intretinere, protejeaza si infrumuseteaza suprafata.

Beneficii utilizarii solutiei:
- Ofera rezistenta la trafic, praf si pete necorozive, cu mentenanta scazuta;
- Este destinat spatiilor interioare;
- Confera un aspect de ”proaspat spalat, fresh”. 

LTP Glaze Protector se mai poate folosi pentru:
- Ceramica;
- Piatra naturala;
- Portelan nepolisat. 

Modalitate de aplicare:
1. Asigura-te ca suprafata care urmeaza a fi tratata, este complet curata, uscata si fara urme de chit sau adezivi;
2. Se aplica mai intai o solutie de curatare a pietrei naturale, se lasa sa se usuce timp de 12-24 de ore;
3. Orice umezeala retinuta in imbinarile de chit, poate provoca uscarea opaca a LTP Glaze Protector si pot preveni ajungerea impermeabilizarii la maturitata si duritatea completa;
4. Solutia se aplica uniform pe suprafata fara frecare, folosind o carpa imbibata cu solutie;
5. Se aplica pana cand s-a creat un strat subtire si uniform (in medie de trei ori);
6. Se lasa sa se usuce (+/- o ora);
7. Se clateste podeaua cu o carpa cu apa dupa utilizare.

LTP Glaze Protector nu se aplica in prea multe straturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si/ sau reduce eficienta produsului.
Se maturizeaza dupa aproximativ o ora, dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin maturitatea, pentru a deveni pe deplin rezistenta la apa.
Daca ai dubii, experimenteaza pe placi de rezerva pentru a stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi, inainte de a utiliza pe intreaga suprafata. 

Consum:
Se foloseste un litru de LTP Glaze Protector la 30-40 mp per litru (un strat) un functie de porozitatea substratului. 

LTP Glaze Protector se pastreaza in locuri ferite, in care sa nu aiba acces copiii. 
Se pastreaza intr-un loc ferit de inghet.
Evita sa folosesti detergenti puternici pentru a spala suprafetele tratate cu LTP Glaze Protector. 
Solutia nu se aplica la exterior, unde are contact direct cu razele UV. 
 

Tip produsDetergent
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Rezistent la trafic intens, cu mentenanta scazuta
USP2Extra rezistent la pete si uzura
USP3Destinat spatiilor interioare
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):960
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220020054
Dimensiuni pt titlu5 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
LTP Mattstone H20 5 L - Impermeabilizant ecologic pentru suprafete din piatra naturala si artificiala caramida
LTP Mattstone H20, 5 L - Impermeabilizant ecologic pentru suprafete din piatra naturala si artificiala, caramida si beto

LTP Mattstone H20, 5 L - Impermeabilizant ecologic pentru suprafete din piatra naturala si artificiala, caramida si beto

Mattstone h1O este un impregnator ecologic pentru suprafete din piatra naturala si artificiala, piatra de cariera, caramida, beton. Protejeaza la apa, grasimi si diverse pete.  

Avantaje
- produs pe baza de apa
- imbunatateste usor culoarea  
- se foloseste pe suprafetele din piatra naturala indiferent de finisaj 
- permite suprafetei sa respire

Mod de aplicare 
Pregatirea substratului pentru impermeabilizare se face folosind detergenti specifici.  
Incercati produsul intr-o zona ascunsa, inainte de aplicarea pe intreaga suprafata. 
1. Se agita recipientul de utilizare.
2. Se aplica pe suprafata folosind o perie/trafalet/mop sau prin pulverizare, dupa caz. Aplicati in intervalul de temperatura de 5-25 grd. C
3. Se uniformizeaza.
4. La interval de o ora se indeparteaza eventualele reziduuri de pe suprafata cu ajutorul unei lavete/mop din microfibra.
5. Pe suprafetele poroase se aplica mai multe straturi, la interval de o ora, pana la saturare. Excesul se elimina dupa o ora folosind servetele absorbante. 

Consum suprafete cu absorbtie scazuta: 1l acopera 15 mp
Consum suprafete cu absorbtie ridicata: 1l acopera 8 mp 
Consum pe suprafetele polisate: 1l acopera 25 mp.
Depozitare: 2 ani in recipient inchis, in loc racoros, uscat,  ferit de foc si de inghet. 
Ambalare: recipiente de 1l si 5l
Precautii: nu lasati la indemana copiilor. 

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTP


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP5
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareIntretinere usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati peretii si suprafete de lucru (blaturi) utilizati pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii consultati fisa cu date tehnice.
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:5
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant ecologic pentru piatra naturala LTP Mattstone H20, 5 litri
Description

Acum ai ocazia sa te bucuri de noua tehnologie a impermeabilizantilor pe baza de apa si ecologici, care pot fi utilizati la exterior sau interior, in special in spatii inchise sau in cadrul HoReCa. Acest produs LTP Mattstone H2O este neutru si nu modifica aspectul suprafetei tratate. Se foloseste pentru orice tip de piatra naturala si orice finisaj. 
Solutia are ca principal scop protejarea suprafetelor impotriva petelor necorozive, a apei, a uleiului si a grasimile. Permite suprafetei sa respire. 

LTP Mattstone H2O aduce mai multe avantaje odata cu utilizarea acestuia:
- Ofera protectie puternica folosind ultima tehnologie pe baza de apa:
- Se preteaza la exterior sau la interior;
- Aplicarea se face simplu si usor, iar mirosul este unul placut;
- Este un impermeabilizant ecologic.
Mattstone H2O este o solutie de impermeabilizare foarte puternica pe baza de apa, ce confera un finisaj neutru pietrei. Aceasta are ca principala caracteristica imbunatatirea delicata a culorii, ajutand si la protejarea impotriva petelor. Respinge apa, uleiul si grasimile si permite suprafetei tratate sa respire. 

Produsul este potrivit pentru:
- Toate tipurile de piatra naturala;
- Caramizi;
- Pavaje.

Modalitate de utilizare
Pregatire:
- Primul pas consta in faptul ca trebuie sa te asiguri ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata, uscata si fara murdarie (precum noroi, chit sa adeziv). Daca este nevoie, prima data poti spala suprafata cu o solutie diluata formata din 1:10 din LTP Grimex si o carba alba. Se clateste bine pentru a putea elimina reziduurile si pentru a lasa sa se usuce timp de 24 de ore. 

Utilizare pe suprafete neprelucrate, texturate sau fiamate
Se agita flaconul bine intainte de utilizare. Solutia se aplica generos si uniform cu o pensula sau cu un burete. In cazul suprafetelor foarte absorbante, se aplica mai multe straturi ud-pe-ud. Dupa 15 minute, se scoate orice produs in exces cu o carpa absorbanta. 
Important este sa nu permiti reziduurilor sa se usuce pe suprafata. 

Utilizare pe suprafete mate, natur-nedete si lustruite
Se agita flaconul bine inainte de a fi utilizat. Se aplica solutia intr-un strat generos si uniform, folosind o caropa fara scame, un aplicator din lana de miel, un burete sau un dispozitiv pentru vopsea. Asigura-te ca ai distribuit uniform solutia, stergand de mai multe ori. Dupa 15 minute, se elimina produsul in exces cu o carpa absorbanta. Suprafetele lustruite ar trebui finisate dupa eliminarea excesului, prin lustruire cu o carpa moale fara scame, sau cun dispozitiv de lustruire. Acest lucru trebuie facut in timp ce etansatorul este inca ud pe suprafata. Nu permite surplusul de solutie LTP Mattstone H2O sa se usuce pe suprafata. 

Cantitatea cu care se acupera suprafata, in functie de modul in care aceasta este tratata:
- Suprafata cu porozitate mica – aproximativ unul-doi litri pe 10 mp;
- Suprafata cu porozitate mare – aproximativ trei-patru litri pe 10 mp;
- Pentru suprafetele cu finisaj lustruit sau polisat – aproximativ un litru la 15 - 20 mp.

Intretinerea suprafetei:
Acest procedeu se poate realiza cu usurinta folosind Waxwash de la LTP. In cazul in care doresti sa cureti peretii si suprafetele de lucru (precum blaturile), foloseste pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii, se poate consulta fisa cu date tehnice. 

Produsul se depoziteaza la loc uscat, racoros, f

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Protectie puternica folosind ultima tehnologie pe baza de apa
USP2Perfect pentru spatii inchise (HORECA)
USP3Se preteaza la exterior sau interior
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):960
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg540
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220028050
Dimensiuni pt titlu5 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.